Nyert már valaki valamit, bármelyik tv szavazós, sms küldős műsorával? (beszélgetés)
SMS játékkal mostanában nyertem? 2 sz.londoni út, 30e Ft utalvány, 2x10e Ft üzemanyag utalvány, kisebb ajándéktárgyak...
Sok másféle játékkal is játszok ... :-)
Csak szerencse és hit kell hozzá.
:D :D :D... Könnyen jött pénz, könnyen megy.
De legalább nem vesztettek semmit Eszterke, az is valami. :)
Szia!
Hiszek a gondolat erejében és nap mint nap "gyakorlom" is és mondhatom nálam működik!
Nem ebből a szempontból szerettem volna megközelíteni a kérdést hanem, hogy tényleg van-e valaki akik sms-t küldtek és lám pl. nyaraltak-tehát nem átverés az egész!
Egyszer nyertem egy keresztrejtvény megfejtésével egy kozmetikai csomagot....bár azóta se nagyon küldtem be semmit:)
Szia Zsu, :)
már eleve rossz a hozzáállásod. Ha kételkedsz benne, hogy valaha is nyerhetsz, az életben nem fogsz nyerni semmit. Tudod,ez a bevonzás törvénye.
Egyébként én sem hiszem el, hogy nyerhetek, így aztán még semmit sem nyertem. Ja, bocs de egyszer volt egy hármasom a lottón, az akkori szerelmemmel együtt játszottunk, de ő volt a pozitívabb beállítottságú kettőnk között, úgyhogy valószínűleg ő vonzott, én nem...:D
Ez igaz.:)
De biztos vannak olyanok akik igen....mert akkor nem lennének ilyen műsorok!:)
Nem is szavazok, így nem is nyerek.
De szerintem így is pont annyi esélyem van, mintha szavaznék. :)
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Egytől hétig bármelyik számot írhatod (egyszerre csak egyet)
- Sportolók /bárhol, bármelyik korban/
- Ha visszautazhatnál bármelyik történelmi korba, mennél?Hova?
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)