Nyelvtanulás ingyenesen (beszélgetős fórum)
Légyszi segítsetek nekem )))
Eladnám összegyűjtött anyagaimat a következő nyelvekből:
kínai (alaptól felsőfokig)
japán (alaptól felsőfokig)
koreai(alaptól középfokig)
francia(alapfok)
német(alaptól középfokig)
angol(alaptól felsőfokig(kisgyerekek részére is van tananyag)
+pimsleur oktató(minden nyelv alaptól felsőfokig(van ami csak középfokig) könyv+hanganyag)
Ezek több száz könyv, szoftverek, szótárak, komplett oktató csomagok, hanganyag, nyelvvizsgára felkészítő dolgok, filmek, olvasmányok mindenféle
A könyvek digitális formátumban vannak
Légyszi kérdezzétek körbe ismerőseiteket kit érdekelne a dolog és akit igen írjon nekem egy emailt!
és ők is kérdezzék meg az ismerőseiket . )
nagyon szépen köszönöm!
de ezt hogy érted? Ingyenes tanítás? Ilyen nincs. Akkor kinek éri meg?
Nem hiszek az ilyen dolgokban, szerintem mindnért meg kell fizetni, ami értékes. De mindegy, ez az én véleményem csak.
Találtam egy ingyenes eszperantó oldalt:
www.lernu.net
Ingyenes angolt kerestem mikor rátaláltam.Teljesen kezdő szinttől vannak leckék,egyszerű tanulni.De az igaz hogy nem sokan tanulják és nem sokra lehet használni.
Hello:)
De jó, van már spanyol is:)))
Később ahogy idő van, kerülnek majd fel haladó leckék, egyre több anyag.
De mivel az Alapítványnak nincs pénze, ismerősök segítenek, nem hajad olyan gyorsan, mintha 2000-et tudna fizetni minden leckéért minden nyelvben.
Egyébként én is picit kötözködésnek érzem. Mert te is abba kötöttél bele amit írtam, még idézted is. Nem azt írtad, hogy sok vagy kevés a kép az oldalon, érthető-e a nyelvtan, könnyen el lehet-e igazodni a tartalomban, hanem azon lovagolsz, hogy megtanulsz vagy 1-2 szót fogsz tudni. itt pedig nem ez volt a kérdés, hogy milyen mértékben tud segíteni ez az ingyenes oldal, hanem hogy van akiek tud segíteni. természetesen akinek már középfokúja van, az nem tud vele továbblépni, viszont a kezdők, gyerekek, idősek bátrabban bele tudnak vágni, és mivel hallják is a mondatokat, remélhetőleg merik is majd használni.
A negativ szavakkal nincsen baj.
Javaslatokat lehet tenni.
De itt tobben abba kotottek bele, amit a holgy/vagy ur az elso hozzaszolasaban mondott, nem pedig az oldal javitassarol mondtak velemenyt.
En erre ertettem.
"Ebben a topicban véleményeket szeretnék az adott oldalról, valamit ötleteket, hogy milyen témakörben kerüljenek fel leckék."
tehát vélemények az adott oldalról...
Hm..
Én most mondtam egy véleményt.Akkor miért kell kötekedésnek venni,ha nem dicsérő szavalkat tartalmaz????
További ajánlott fórumok:
- Időbeosztás (szépség, család, nyelvtanulás...)
- Kreatív Nyelvtanulás Módszere
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- 2 hetes a kisbabám, és nem vagyok vele tisztában, hogy mik azok a dolgok amik ingyenesen megilletnek minket? Például tápszer jár ingyen?
- On-line nyelvtanulás
- Milyen fogorvosi kezelések ingyenesek, ha a körzetihez megyek?