Nyári torna, hogy csinosak legyünk? (beszélgetés)
Sokkal nehezebbnek gondoltam már az első órán siklottam a vizen,második órán már kar és lábtempót vettük és gyakaoroltuk!!!
Nekem tetszik,ha van rá lehetőséged tanulj meg és próbáld ki!!!
Nekem van egy csomo dvd-m, valtogatom, ritnak tornazok egy heten ugyanarra 2szer. Mindig azt veszem elo amihez kedvem van. Elonyben reszesulnekmostanaban a cardio edzesek:)
Nem nehez uszni tanulni?
Jó volt,csak már második hónap is azokat a gyakorlatsorokat csinálni és néha egy két újjat belevenni az már uncsi volt nekem.
Én se tudok úszni,most tanulok,de tetszik és nem semmi,hogy megmozgatja minden porcikánkat.
Igen én is hallottam,hogy jó a szauna,csak az a baj,hogy most nem igazán tehetem meg,pedig annyi minden más is jó lenne!!!
Én nem szeretek otthon tornázni és szerintem az is olyan monoton...
Milyen volt a konditeremben? En is akarok menni, csak elobb jarjon le a vizsgaidoszak.
Egyenlore otthon tornazom, csak erzem kene kicsit valtoztatni. Uszni sajna nem tudok, pedig az nagyon jo lenne. Szaunara is akarok menni, sok jo hatasa van. Mar talaltam egy termet a kozelben eleg olcso, csak meg kell nezzem mik vannak.
Úgy látszik!
Én írtam legutoljára azóta se senki.
Én szeptember elejéig futottam,utána kondi termbe jártam, december közepe kimardt és most januártól pedig úszni járok és szerintem megint elkezdem a futást.Csak nagyon drágák a ruhák...
És te tornázol?
Szia!
íén is szeretnék izmosodni, feszesedni,mert én eddig nem iagán dolgoztam és nem sok izom van rajtm a fenekem és elég plötyi szóval van min javítani!!!
Igen most a munkám miatt voltam szomi,mert nem rég kezdtem és hát mindig a "kicsivel" az újjal csináltatnak mindent... szóval még nehéz beilleszkedni!!
Na de most már nem bánkódom és próbálok jól teljesíteni, és ha ők nem akarnak velem nagyon barátkozni hát nem reöltetem,majd fordul a kocka!!!
Te ,hogy vagy a fiad?
Sziasztok lányok!
Mi újság, már rég írtatok magatokról és ,hogy tornáztok e?????
Én most ebben a hónapban kondi bérletet vettem és ott tornázok,olyan jó gépek vannak!!!!
Futás után hasazok a földön és a bordás falon,de nagyon jó eredményt értem el rövid időn belül vhogy sokkal jobban megmozgatja az egész hasfalamat mint a sok felülés!!!!
Most októberben kezdtem el dolgozni,de már most olyan vacakul érzem magam, nem is panszkodom nektek. Remélem ti jól vagytok!!!
Írjatok!!!!!!!!!!!!
Szia!
Neked milyen DVD-d van amire tornázni fogsz?
Majd ha elkezdek a lábsúllyal tornázni leírom, hogy milyen érzés. Biztos kemény lesz az elején.
Sziasztok én a múlthetet kihagytam! :(
De ez en a héten nem fogom,sajnos esik az eső így nem tudok futni menni,meg már elég nehéz mivel hamar sötétedik és majdnem 5 óra mire hazaérek. :(
Majd dvd-re fogok tornázni,de azt nagyon nem szeretem!!!!! Egy kondi bérlet meg elég drága és most nem is engedhetem meg magamnak így marad a benti testmozgás.
Írjatok,hogy vagytok..?
Tidike majd írj beszámolót,hogy milyen lábsúllyal tornázni.
Nekem sincs semmi gond a tornával, hisz mindig otthon a szobában csinálom:)
Végre vettem 1-1 kg-os lábsúlyt és ezentúl azzal fogok tornázni. Nagyon kíváncsi vagyok milyen hatása lesz és mennyi idő alatt megy le a fölösleg ami még van rajtam.
Aki lábsúllyal tornázik annak milyen tapasztalatai vannak?
Sziasztok!
Ti,hogy haladtok? Már olyan hamar sötétedik,így nem tudom,hogy fogok tudni járni futni! :(
Télen kondi terembe kellesz menni,de utálom a futó padot!!!
Jól tetted! EGészségedre!:)
Én is szoktam néha:)
1 bukta hany gramm?
Amugy befejeztem a beszamolot, csak a kepeket kell meg feltegyem.
Köszi a tanácsod!:) Rendes vagy:)
Gondolkodtam és én is az 1 kg-os mellett döntöttem. Sőt az egyik kollegám azt mondja, hogy érdemes sport boltból venni, mert egyébként amik vannak kikezdik a bokád.
Sziasztok!
Ma is voltam futni és már hétről-hétre egyre többet bírok futni!! Már a pocimon is látszik,hogy dolgozok rá!!!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Jojó elfelejtve, maradjunk örökké vékonyak és csinosak!:)
- A telt nők lehetnek csinosak az utcán?