Nyaralás külföldön 3 éves kor alatt (beszélgetés)
Az én lányom még nem volt 2 éves mikor Olaszországba mentünk nyaralni-autóval mentünk.Estére terveztük az indulást-gondoltam jobban viseli ha nincs olyan meleg meg jobban alszik is.-sokszor megálltunk mivel akkor szokott le a pelusról(a biztonság kedvéért adtunk rá pelust az utra-mert nem biztos hogy mikor szól meg is tudtunk volna állni).Nagyon élvezte a tengert és a homokos partot-sokat homokozott.Délelött szoktunk a strandra kimenni-délbe bejöttünk ebédeztünk aludtunk és késöbb 4 körül mentünk ujból ki a strandra.Este éjfélig kinn szoktunk lenni a bazárba-vásárolgattunk.
Igen élezte az egészet-és emlékszik rá mindig mondja hopgy sós volt a víz-meg persze párszor megnéztük dvd-n(mert kameráztam és fényképeztem).
Idén még nem tudom hol nyaralunk lehet most nem külföldön -de csak azért mert gyes alatt sokat nem spórol az ember.
De mi amugy is kiskora óta cipeljük mindenhova-mamáknak még sose passzoltam le-sose volt nélkülem a gyerek sehol-de 1-szer egy 4 éves kisfiu házibulijába.Hiányzott is olyan csönd volt itthon.Most lesz agusztusba 3 éves.sokat kirándulunk-Kőszegen lakunk itt lehet is.Délelött ,délután kinn vagyunk és csak ebédelni meg aludni vagyunk benn a lakásba.
Az nem nyaralás, hanem tortúra. Két pici fiam van (3,5 és két éves). Nem indulnék velük sehová, pedig nagyon jó gyerekek. Mikor még csak a nagyobbik volt meg (8 hónapos), elmentünk egy hétre a Balcsira. Saját házunk volt, minden kényelemmel, de nagyon hiányzott neki az itthoni rutin. Mire megszokta, jöhettünk haza. Ja, a strandon pedig folyamatosan féltettem a naptól, szúnyogoktól, darazsaktól, víztől, stb, stb, stb.
Csak aki megbuggyant, az vigye magával a piciket... (bocs, de ez a véleményem, ők még nem tudják értékelni, és egy-egy szép helyre, látnivalóra, nevezetességre pedig később úgysem fognak emlékezni, akkor meg minek :)
Szia!Az èn fiam 2 ès 1/2 èves volt amikor eloszor megtettuk busszal a Bologna-Budapest tàvolsàgot.Ez Kb.15 òra.Nagyon jòl birta.Evett,nèzte a filmet amit beraktak,utànna olvastam neki mesèt.vègul elaludt ès màr csak akkor èbredt fel amikor megèrkeztunk.
Mondjuk lehet,hogy az èn fiam màr hozzà van szokva az ilyen hosszù utakhoz,mert kocsival màr 6 hònapos koràtòl kezdve nagyon sokszor megjàrtuk ezt a tàvolsàgot.
Szerintem ha èjszaka megy a busz az a legjobb,mert akkor legalàbb alszanak ès hamarabb eltellik az ido.
Hát, bennem is érlelődik egy belföldi út gondolata! Másnál én sem hagynám, nem lenne más, csak aggódás!
Marad egy-egy napra Balatonlelle (remélem idén is lesz homokos strand) és keresünk valamit a magyar hegyekben!
Szia!
Én felnőttként voltam busszal Görögországban, és még én is nagyon nehezen viseltem. Volt a buszon egy 6 éves kislány, aki végigszenvedte az egészet, és borzalmasan viselte.
Szia!
Az én kislányom 1 éves volt, mikor vérvételre kellett vinni. Kocsink nem volt, busszal mentünk 30 km-t. Nagyon rosszul lett, végighányta az utat. Tudom, hogy nem minden gyerek ilyen, de mielőtt utaztok feltétlenül győződjetek meg róla, hogy bírja-e a kislány a buszt. Ilyen messzire buszozni felnőttnek is elég megerőltető, hát még egy kisgyereknek.
Sziasztok!
Dilemmában vagyok, és nem szeretnék önző döntést hozni. Idén szeretnénk tengerparton nyaralni. Lili akkor 2 éves lesz. Buszos utat tervezünk, Görögország, Horvátország vagy Bulgária az úticél. Csak félek, hogy a kislány nehezen viseli majd az utat. Ti mit gondoltok erről? Van valakinek tapasztalata?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Végre itt a nyár! Nyaralás, szállásfoglalás belföldön vagy külföldön?
- Utazás, nyaralás kisgyerekkel külföldön
- Rosszullét külföldön, nyaralás alatt?
- Nyaralás külföldön elfogadható összegért
- Segítség! A külföldön illetve itthon nyaralás előnyeiről illetve hátrányairól kell fogalmazást írnom. Tudnátok párat mondani?
- Mikor van vége a nyaralási főszezonnak külföldön?