Nős férfiak tömkelege a társkeresőn! (beszélgetés)
A nős férfiak nagy része, főleg, ha a munkájuk megengedi, kattognak egész nap a neten titokban, eljátsszák, hogy micsoda férfiak, tetszelegnek maguk előtt, meg a kapós nők előtt, szédítenek, hitegetnek, képzeletben csodás randevúkon vesznek részt, orgazmusok tömkelegét élik meg a fantáziájukban, aztán este elégedetten bekajálnak az asszony főztjéből, lefekszenek vele aludni, talán még a derekát is átölelik, és másnap folytatódhat az izgalmas móka tovább.
Ez van.
10 perc és van dugótárs?
Azta, ennyi idő alatt még apust se tudom meggyőzni, pedig háznál van:))))
Nem baj, legközelebb megfenyegethetem:"ha 10 percen belül nem adod be a derekad, beregelek egy társlesőbe!":DDDD
Komolyan, amúgy otthon sokkal kevesebb erőfeszítésbe kerül rábeszélni a partnert, a titkos talikhoz meg keresni kell helyet, időt, lepasszolni a gyerekeket, nem feltűnni az ismerősöknek stb. nem lebukni...
Amit meg arról mondtál, hogy több a lehetőség...igen, több, de így legalább nagyobb a versengés és mindenki igyekszik pedálozni, máskülönben "félreteszik". És vége a kakasdombon ücsörgésnek...ezt az oldalát is nézzük!:)
Az ember lánya miért regel egy ilyen oldalon? Mármint csak unalomból? Még megérteném hogyha vmi tanulmányt akarna ebből írni.
amúgy egyáltalán nem lep meg ez az egész. Nekem exvőlegényem bukott így meg és le. Lapádíj. Mást nem lehet.
Régen is szívesen félrementek volna az emberek, csak nem ennyire volt rá lehetőségük. Ennyivel szarabb most a helyzet. Kb 10 perc sem kell, regelsz, két katt és már van is dugótárs.
Szomorú. Ilyenkor elgondolom hogy a prostiknak lassan leáldozóban. Már ingyen is kapni.
Te aztán ismered a fórumindítót.Úgy látom jobban,mint ő saját magát.
Én teljes mértékben elhiszem ezt,mert sok ismerősöm keres párt és ők is panaszkodnak,hogy nagyon sok a nős vagy párkapcsolatban élő férfi és minden szívbaj nélkül írogatnak.
azert latod igy, mert egy kalandot kereso nonek kalandot kereso ferfiak irnak elsosorban, es nem komoly kapcsolatot keresok :) valoszinuleg ha kalandot kereso ferfinek adod ki magad, es kiteszel egy vonzobb pasis kepet, meg fogsz lepodni es el fogsz keseredni, mennyi ferjes no akad, aki igy gondolkodik
ha te nem vagy ilyen, valassz mas elfoglaltsagot unalomuzeskent :) vagy regisztralj egy szexpartner keresobe nehany perverziot megadva, szerintem utana feludules lehet visszaterned a hazas temara :)
Komolyan, tényleg meglepő, hogy egy társkeresőn nem független nőként, kalalandot, kötetlen kapcsolatot keresőklnt regisztrálva, az ellenkező nemből hasonló elképzelésekkel és állapottal rendelkező férfiak írnak? :)
Az nem keserített el, hogy ennyi férfi azért ír ilyen bátran, fényképpel együtt, mert a véleményük, tapasztalatuk az, hogy teljesen elképzelhető és mindennapos dolog, hogy egy társkeresőn és offline is férjes asszonyok keresnek kalandot?
Tudod, kereslet és kínálat viszonyában, nem nagyon van ok elítélni a keresletet.
Vagy ha számodra ez a kereslet olyannyira visszatetsző, akkor a kínálatot adó szegmensről mi a véleményed?
Eszedbe jutott háborogni, elkeseredni azon, hogy a nők milyen aljasok és hány szegény férfi várja otthon a feleségét míg az partnert keres?
Vagy a saját nemed aljasságába belegondolni még kevéssé jó móka, még elindítani is a gondolatot, mint az ellenkező nemébe?
.DDDDDDDDDDDDDDD
ez csak 1 vélemény volt és a negativ véleményeket is kell tudni fogadni,nem csak a pozitivakat,a szófosásról annyit:nem szégyellem,hogy van vmicske szókincsem és önálló gondolataim,véleményem dolgokról;hát ennyi:)
tovább pedig nincsen válaszom semmire amit írsz,ha hiszed,ha nem ,minek tenném tönkre a topikot,mert te vagy:D leírtam a véleényme és már itt se vagyok
a fórumozónak még 1x:ne végy a lelkedre semmit,ez a "jó fórumozás" titka ;)
sziasztok
Én nem csinálok belőle problémát,csak hozzászóltam a témához, amit én tapasztaltam.
Szerencsére én ezt mindig jól tudtam kezelni, mert nem volt célom foglalt férfival összejönni, sem a a való életben sem a társkeresőn,amikor régen ott voltam...
Bár abban igazad van, a való életben sem szégyenlősek,ha arról van szó.
Nem jól írod.Tapasztalatból mondom,hogy már az első neked írt levélbben írja,hogy nős.Általában pont az egyszerűség miatt...
Igen fizetősek az oldalak,de nem nagy összeg és vannak funkicók amiknél még nem kell fizetni.Akár egy stati vagy üzenetnél, sőt olyan oldal is van,ahol pár darab levél is írható ingyen,de leginkább azt csinálják,hogy már az első üzenetben elküldi az email címét és a tiedet is elkéri és utána oda ír.
Kár ezt tagadni és homokba dugni a fejeket, ez egy létező jelenség, és igen megnehezíti a szingilik párkeresését,mert tömkelegével vannak ezeken az oldalakon és nehéz rajtuk átverekedni magad, és az sem felemelő érzés mikor csak ilyenektől kapsz levelet....,mert mit is keresnek ezek ott?
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Csak hitegetnek a férfiak a társkeresőn
- Mit tegyek, ha a társkeresőn csak fiatalabb férfiak írnak?
- Ha nem társkereső oldalakon, akkor hol ismerkednek a művelt férfiak?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?