Normális ha a párom így reagálja le hogy változtattam az esküvői gyűrűn? (beszélgetés)
Amúgy másban is miért szeretnél mást, mint amit megbeszéltetek? Vagy akkor hogyan és miért beszéltétek meg?
Nekem ez kicsit zavaros.
Ha valamiben megegyeztek, megbeszéltek, aztán keresztben áll benned a ..., és másképp döntesz, döntenél, akkor teljesen normális, bár a "tálalás" kicsit gyerekes.
Minek egyezel bele valamibe, amit nem úgy gondolsz?
Én sem szeretem a sárga aranyat, nem is hordok, csak ezüstöt. De hát ízlések és pofonok...
A sajátját mindenki maga választja ki, kivéve ha nem mondja meg mit akar, illetve ha nem mondhatja meg.
Én mondjuk hordom.
Igaz, nem a sajátomat, hanem Keresztanyámét, mert "saját" az egy "malőr" folytán a zaciba veszett, de spongyát rá.
Azt hiszem a gyűrű lesz a legkisebb gond...
Ez is egy szuper házasság lesz..
Sárga aranyak.
Értem.
Szóval nem mennek a meglévő ékszereidhez.
Nagyon jó dolog, hogy a nők ennyire gyakorlatiasak tudnak lenni.:D:D
Szerintem egyáltalán nem normális.
Leginkább az a "nemnormális", hogy már most piszlicsáré
dolgok miatt feszültö gymásnak.
Mi lesz később?
Mért mész bele valamibe, amit nem akarsz? Mi az, hogy muszájból? Akkor ezután még nagyon sok muszáj lesz...
Köthettetek volna kompromisszumot is, pl. olyan gyűrű, aminek fele fehér- fele sárga arany. Szerintem nagyon szépek az ilyenek.
Szerintem akárhanyadik házasság a gyűrű fontos, főleg egy nőnek:)
Nekem nem kellene fehér arany nem tetszik. Legyen vegyes is-is. Fehér is-sárga is.
Nekünk olyan van, hogy a gyűrű teljes egészében sárga arany a tetején egy háromszögletű fehér arany szépen kiképezve cizelláltan és a háromszög egyik sarkában egy pici fehér kő. Együtt választottuk és csináltattuk, az aranyat mi vittük.
Ha meg ő nem is használja mit akadékoskodik, nem értem:)
Teljesen normális.
Te meg .....
Fontosssz a gyűrű...! Drááágasszáág szzzggraáá
Mert Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen
A gyűrű csak egy gyűrű,ráadásul nem is "kötelező"!
A férjem abszolút nem hordja!Neki anno tökmindegy volt.
De ha már egyszer beleegyeztél akkor ne variálj!Legközelebb az esküvőt mondod le,mert nem teszik az aznapi időjárás?
Ékszerész ismerős mondta:már sokan nem egyforma karikagyűrűket csináltatnak.Miért kéne pont ugyanolyan?/Nekem is kicsit más mint a férjemé,viszont belegravíroztathattok "egyformát"/
Fontos,hogy milyen stílusban kéred meg a vőlegényedet, hogy szeretnél változtatni.Mindkettőtöknek legyen ebben az emlékben öröme,ha még nem vettétek meg,szerintem ez nem lesz gond./Pláne neki ez a 3.házassága lesz,nem hiszem, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítana a dolognak.Talán rossz időben, rossz hangsúllyal kérted/
Hát,ha sokszor variálsz,lehet,hogy megunta!
Ha megbeszélek valamit,az úgy van! Mindegy,hogy a gyűrűről vagy a vacsiról van szó!
Egy gondolta:
Mindig azt tedd,amit mondasz,és mindig azt mondd,amit teszel!
Egyébként meg az normális,ha belemész olyan dolgokba,amit nem akarsz?
Nem..
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!