Normális 18 évesen a táskás szem? (tudásbázis)
Hát, igen!
Elég öreg vagy már!!!
Ha én még egyszer ennyi lehetnék?!
De öröklött genetika is lehet!
bzsmama
Nekem is látszik 18 évesen, nem használ a lehűtött kanál, sem a koffeines arcápoló, sem kozmetikai kezelés. Most próbálkozok egy nagyon-nagyon erős ránctalanítóval(50+osoknak való) amitől reggelre egész szépen lemegy, és nem olyan feltűnő, de szerintem ez sem fog örökké tartani...
Azt kifelejtettem hogy nekem is minden eredményem rendben van.
má bocsi, de bebaszcsizna, ha ilyen ütemben öregednénk... fél év alatt?
Tuti vmi nem oké, folyadékbeviteled normális?
Mondjuk itt csak találgatni fogunk, látatlanban csak tippek vannak, menj dokihoz.
Elég baj az, hogy neked táskás a szemed..
Én nem vagyok orvos és nem akarlak ijesztgetni,butaságokat írni, jobb lenne, ha kivizsgáltatnád magad.
Én a vesére gondoltam legelőször...
Valójában egyet gondoltam többekkel, de Te egészen részletesen írtad le. Igen, a vese párkapcsolattal összefüggő szervünk. A vele való problémák vesegondokhoz vezethetnek, ami a szem körötti területeken látványosan megmutatkoznak.
Érdemes lenne alaposabb vese vizsgálatot csináltatni, kedves ifjú topikindítónk!!!
Egy nagy labor és egyéb vizsgálatok!
Ilyen fiatalon még nincsenek táskák a szem alatt, ha egészséges vagy.
Nekem sincs, pedig...
Fogyókúrázol, talán?
fáradság..egészségtelen táplálkozás, stressz, sok alkohol, illegális szerek, ezek miatt mind lehet.. de genetika is.
anyámnak addig volt ilyen szeme amig házas volt, miután apám itt haqgyot minket, megujult... :) mert ugye stresszt és fáradságot okozott ez neki
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek, most kaptam új szemüveget, normális ha úgy érzem, lefelé lejt a talaj, ha magam elé nézek?
- Megtehetem, hogy év közben kiveszem a gyerkőcöt az oviból és csak 5 évesen íratom be, de másik oviba?
- Karikás szemek 20 évesen
- A sok monitornézés véglegesen táskássá, karikássá teheti a szemet?
- Arcpakolások házilag - táskás szemek
- "kék táskás" program...