Norcolut tabletta - hány napi szedés után kéne megjönnie? (tudásbázis)
Sziasztok !
Én 2x1-et szedtem a Norcolutból 10 napig. Tegnap reggel vettem be az utolsót, ma reggel pedig megjött. Hát én baromira nem örülök. Túl hamarnak találom. Mondjuk én azért szedtem, mert 1 hónapig tartott a mensim és nem akart elmúlni. Szóval beszedtem, 3 nap múlva elmúlt, most meg megint megvan. Egy hétig volt szünet. Azért remélem beáll rendesen.
Szia!
Köszönöm a válaszodat.El vagyok keseredve,ugyanis eddig semmi gondom nem volt.Nagyon nem szeretném ha visszaállna.Mivel már másodszor kellett újra indítani remélem hamar leáll ismét.:-)
Szia !
Állítólag ez a gyógyszer visszaállítja a "rendes" ciklikus mensit. Legalább is nekem ezt mondta a doki, de ahogy látom itt az oldalon mindenki más és más dolog miatt szedi.
Hát reménykedj, hogy rendesen visszaáll.
Szia !
Köszönöm a válaszod, megnyugtató mivel én 3 napig szedtem a Norcolutot mire elállt. Vagyis nem teljesen, mert barnás pecsét maradt. ( azt hittem teljesen el kell múljon ) Holnap reggel fogy el, aztán kiváncsian várom mi lesz. Mármint tudom, hogy meg fog jönni, de hogy el is múlik ? Na az a jövő zenéje. Nekem csak akkor kell visszamennyem a dokihoz, ha megjön és nem múlik el egy hétre rá.
Sziasztok!44 éves vagyok.10hónapja nincs vérzésem. Viszont van egy HPV 56-os tesztem.Amit izoprimozinnal kezelnek.Tegnap óta egy két csepp barnás váladékozásom van. Az orvos ma felírta a Norculutot.Kérdésem az lenne:
Ha beszedem gyógyszert a vérzésem rendesen visszatér, vagy csak egy alkalomra ha abbahagyom a gyógyszert? Köszönöm a válaszokat.
Vasárnap óta nem szedem a tablettát és ma este 9 órakor jött meg na most mi lesz hiszen 4 nap múlva kell vissza mennem, uh-ra!
de az szombat holnap hívom a dokit.
Szia Horka.
Nekem 4*1 tablettát kell szednem 5 napon át.
Nekem a második napon tehát 5.6 szem után csillapodót a mensim de barnázás, napi 1 csepp maradt.
Holnapra van még 4 tabi és vége nekem is azt mondta a doki hogy azonnal meg jön és akkor a 4-napon be kell mennem hüvelyi uh-ra és ott kiderül hogy mi a helyzet.
Sziasztok van itt még valaki a fórumon???????????
Mert az lenne a kérdésem hogy ezt a tablettát nekem azért írták fel hogy leállítsa a vérzést ami most már szept 26 óta van közben csináltak egy eü küretet de azóta is vérzek csak nem jönnek vér rögök,4*1 kell szednem 5 napig és állítólag ez azonnal le állítja a vérzést, de amint abbahagyom azonnal meg jön és a mensi 4 napján kell vissza mennem a dokihoz mert akkor néznek egy uh.
Az szeretném kérdezni hasonló problémára szedte ezt valaki és ha igen neki hanyadik napon maradt abba a mensije tőle?
Előre is köszi a válaszokat!!
gratula!!:)
ilyen alapon, ha nekem végre normálisan megjön (2010. okt. óta), leiszom magam a sárga földig... :D
köszönöm a válaszod!
pajzsmirigy műtétem volt egy éve. már előtte egy évvel teljesen felborult a hormonháztartásom. kb két havonta jött meg. ez műtét után se rendeződött. sőt, most már négy hónapja nincs meg. és attól félek nem is fog . nekem is vannak tüneteim: álmatlanság, idegesség, hőhullámok, de mindig a pajzsmirigyre kentem, anak is ilyen tünetei vannak.
miért csináltak neked gyógykaparást? azért mert nem jött meg? a sorvadást hogy állapították meg? mikor nem jött meg , akkor fogamzásgátlóval szabályozták a menzidet? az jót tett? és ha valaki nem szedi a hormont?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Norcolut tabletta csinálhat pozitív terhességi tesztet? (Már 5. napja nem szedem, nem jön meg, a reggeli hőm fennt van.)
- Most hagytam abba egy hónapja a gyógyszer szedését. Először kellett volna megjönnie múlt hét hétfőn, de semmi. Kezdjek aggódni?
- Szünetet tartok a fogamzásgátó szedésében, múlt héten hétfőn kellett volna megjönnie, ilyenkor mennyit késhet?
- Norcolut 5mg-os tablettáról van valakinek tapasztalat?
- Akik Norcolut tablettát szedtek vagy szednek, tapasztaltatok testsúlygyarapodást mellékhatásként?