Norbi updates ételek (beszélgetés)
Kedves HELENHADSELL.
Láttam az adatlapodot h nagyon sokat fogytál,gratulálok.Van vmi jótanácsód amivel segíteni tudnál? Étkezéssel és mozgással kapcsolatban is. Mit csinálsz? Tornázol is?
Nagyon ügyes vagy!!!
Szia.
Megtudnád nekem mondani h hol vettél zöldséges chipset?
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a körtés muffint! Azt írja a recept, hogy "szitáld össze a kétféle lisztet", de a hozzávalók között csak egy fajta van feltünteve! Nyomda hiba és hiányzik valami a listából?
Tudja valaki?
Előre is köszi!
Ha jól emlékszem minden vaj és margarin 3-mas.Egyszer még nyilatkozott is,hogy jókat nevet azon,hogy light,mert szerinte az ugyanúgy hízlal.
Oliva olajat javasol,de mi otthon sima étolajat használunk de keveset.Nem hiszem hogy attól híznék el. :)
Képzeld,tegnap a Sparban vettem új Norbi 1-es barackos joghurtot 79 Ft volt.
A tesóm meg Béres A. súlykontrollos joghurtot 49-ért!
Lehet venni Globus márkájú update készkajákat is.Kb. 450-500 forint,és egy adag.Mindegyikre rá van írva az update érték,hogy hányas kódú.
Update 1 puding kb. 70 forint
ud.1 túrórudi kb. 80 forint
update karcsúság kenyér 1-es kód 30dkg 400-500 forint
1-es kódú somlói galuska 350 forint
1-es majonéz 590 forint
2-es Cerbona müzli szelet 70 forint
Ezek mind kaphatók Tescoban,Sparban,Intersparban,Metroban!
Remélem tudtam valamit segíteni!
A speciális Update kajákat ti magatok készítitek el,vagy veszitek vhol boltban?
A család többi tagjának külön főztök?
Hol tudok Update-s élelmiszereket vásárolni?
Mennyire drágák?
Sziasztok!
Először is BUÉK Mindenkinek!
Nagyon régen voltam itt a hoxa-n, itt a fórumokon szedtem össze sok ötletet, tanácsot ahoz, hogy elkezdjek Norbizni.
kb 5 hónapja csinálom, lement 25 kg, igaz az ünnepek alatt sokat bűnöztem, de új év újabb kitartás lesz.Tornázni is szoktam, naponta, vagy 2 naponta 40 perc.Nekem sikerült, remélem sokaknak is fog!Kitartást mindenkinek.
Sziasztok : csomo3
Kipróbáltam tegnap:Töltött sonka,ahogy Réka készíti
Nagyon finom lett,maradt is belőle,ez lesz a mai vacsim!
A szakácskönyv nagy zöld-narancssárga.
Az új pedig: Fogyj sütivel!
A szakácskönyvről: arról a nagy zöldről beszélsz?
Mert mintha most jelent volna meg egy, de az meg csak süti?
Köszi a segítséget. Én is ismerem ezeket, csak még nem kostoltam. Majd akkor a kenyérből és a kalácsból beszerzek egyet. LIszetm van egy, mert én a főzelékhez szereztem be, s így nem is olyan drága, hisz egy-egy ekanál kell összesen bele.
Kicsit félek ezektő az egyes sütiktől, hogy biztos nem hízlalnak -e.
Nem hiszek abban, hogy korlátlan mennyiségben ehet az ember belőle.
Az viszont jó, hogy van, s ha az ember akar enni ilyesmit, akkor egy keveet bűntudat nálkül ehet.