Nőiesség kilóra (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
az én férjem azt mondta régen hoyg igy vagy jó, de ne hizzá, na azóta felszedtem 8 kilot, s észre sem vesszi, mások mikor mondták (azt hitték babát várok), akkor ő bátran hozzátette, hogy nem látszik, na de mikor most meg fogytam 3 kilot, persze azt sem látja :D
de mikor kérdőrevonom, azt mondja hogy attól a pár kilotól ide-vagy oda még ugyanugy szeret, mert a személyiségemet szereti, nem a kiloimat :D
cia!
Én már próbáltam hízni minden féle formában. Kipróbáltam már vagy 30 féle hízókúrát de sajna nem történt semmi. Egyszer híztam a terhességem alatt :) de nem maradt rajtam 2dkg se.
Az a baj hogy nem is a férfiaknak akarunk megfelelni,hanem a nőknek.
Pedig szerintem az bőven elég ha a párunknak igy vagyunk tökéletesek ahogy vagyunk.Legalábbis én teljesen meg vagyok elégedve az ő véleményével.Nem kell hogy mások is azt gondolják.
Lányok, az az igazság,hogy tényleg a fejünkbe kell rendet rakni.Igaz,úgy elég nehéz,hogy a média folyamatosan nyomatja a "barbi ideált"!
A párunknak így tetszünk? akkor neki MI vagyunk az ideálja.Ne akarjunk mindenkinek megfelelni!Felesleges,sokat veszíthetünk.Akár a kapcsolatunk -egészségünk is rámehet.
Igaz nekem is azt mondja a családom,hogy megvagyok őrűlve, a folyamatos sport-fogyókúra "mániám" miatt.pedig tudom és mégis...
Most engem kérdeztél?
Nincs fent kép rólad,úgyhogy nem láttalak,de nagyon sok mindentől függ hogy kin hogyan oszlanak el a kilók.
Szerintem örülj neki hogy a párod igy szeret ahogy vagy.Te is fogadd el és szeresd igy magad!
Hogyha pedig mégis szeretnél fogyni,akkor válassz valami egészséges diétát,és mozogj minél többet.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.