Női lélek megértése (beszélgetős fórum)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én sem szeretem a standard ajándékokat, aminek állítólag minden nő örül...és a vörösrózsától kapok hányingert, ha meglátom!:))))
Legutóbb a csokit egy "magrólvetett" saját kézzel ültetett datolyapálma kíséretében kaptam meg. A csokit azért, mert már több órája nem ettem, és szóltam telefonon neki, hogy kilyukad a gyomrom... és egyáltalán nem alkalom miatt kaptam egyiket sem, hanem csakúgy!
És azt is tudja az illető, ha vörösrózsával próbálkozik nálam, akkor addig csapkodom azt a szerencsétlen virágot a fejéhez, amíg el nem fogy...
kb. ennyire szeretem a sablonokat!:)))
"A nő maga egy titok, néha még magának is!"...
Na igen! És mindezek ellenére balhézunk a pasikkal, hogy miért nem ismernek ki minket.
Hm, személy szerint semmilyen ajándéknak nem bírok örülni. Hányok a vágott virágtól, a tehénségem ellenére tapintatlanul csoki-hozástól... Más fajta ajándékoknak szoktam örülni, amik tényleg nem alkalom miatt szerződnek be, hanem mert rám gondolt. Ne legyen erőltetett, mert pl a virág, ékszer, miegymás, csoki ajándékozás... ötlettelen, felületes, számomra értéktelen. Viszont egy blokkból hajtogatott két kéményes gőzhajó... Nahát az mekkora kincs bír lenni, és ezerszer jobban örülök neki, mint bármi másnak - feltéve, ha Tőle van ugye :).
Ez jó: "A nő maga egy titok, néha még magának is!"... hát ez tényleg találó.
Mármint melyik részét?:))
Egy ismerősömmel beszélgettem, aki pasi és úő mondta, hogy sok ismerőse agyal és gondolkodik és ez nem csak a nők sajátossága.:)))) Amúgy én már néha képes vagyok nem agyalni és leegyszerűsíteni a dolgokat!:))))
Szerintem sem a virág és egyéb sablonok a nyerők... legalábbis nálam...:)Én már attól a nyakába ugrottam az egyik nagyon kedves ismerősömnek (Ő a kiszemelet "áldozat", részemről:)))), mert egy csokival lepett meg, mikor találkoztunk...a lényeg az, hogy szívből jöjjön egy ajándék:)
Ha nem is akar a másik semmivel előhozakodni, akkor azt egy csaj leírja a listájáról.
És minket megérteni egy férfinak?...hát ez kedves, főleg, ha próbálkozik vele az erősebbik nem képviselője->akkor már jó helyen keresgél, mert az a fontos a számára, hogy mit érezhet a másik iránta.
További jó próbálkozást srácok, hajrá!
A nő maga egy titok, néha még magának is!...:))))
Én is így gondolom, hogy nem a virág, csoki, vacsora, drága cuccok a lényegesek egy nő számára. SŐT, én rühellem ezeket. Figyeljen oda a nőre a férfi, érezze a rezdüléseit, kitalálja a kimondatlan kívánságait stb.
Vagy, még érdekesebbet mondok (valahol hallottam). A férfi nem érti a nőt, de ha a férfi megérti a nőt, máris nem lesz vonzó számára, és elkezdni nem érteni a férfit... aki meg vonzó lesz számára. Elég meredeken hangzik nem? De lehet benne valami...
Egy nőnek az "odafigyelés"elég összetett.Ez kinyilvánul abban,hogy meghalják mit beszél,megkérdezik mi a véleménye,hogy telt a napja,hogy érzi magát,mit hallott az iskolába a gyerekről,uram bocsá megkérdezik mit szeretne,és netalán a vágya el is jut a másik nem tudatáig.Összetett dolog ez és ha hiszitek ha nem
ezek is kihatnak a nemi életre is.Hisz az embernek
a másikhoz sincs kedve ha nem érzi,hogy fontos neki az egész valójában,s nemcsak ott az ágyban.
Szerintem egy nőnek kevésbé fontos a virág,a pompás vacsora,ajándékok,mint az odafigyelés,törődés.Ha valaki nem igy érzi cáfoljon meg bátran!!!!!!!
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.