Nőgyógyászati vizsgálat... (beszélgetés)
Hát,én tudom miről beszélsz,mert én 6 hetes körül voltam dokinál,és volt ugyan egy apró kis pötty az uh képen,de nem tudta megmondani hogy az a kisfiam-e..
Aztán majd 8 hetesen voltam ismét,és akkor már látható volt,hogy ő bizony egy kis életke. De én is elkeseredtem,és nagyon hosszú volt az a két hét,amíg bizonytalanság volt. Én csináltam 3 vagy 4 tesztet,és mind azt jelezte,hogy babát várok.
Nem fog semmilyen problémát okozni a "nyomkodás".
És nekem még a 6. héten sem tudták biztosra megmondani sima uh-on,hogy terhes vagyok. Viszont hüvelyi uh már kimutatta volna.
Nem fog bajt okozni.
Az uh szerintem felesleges.
Sziasztok!
Babaprojekt elején vagyunk, de időpontom 31-ére van nőgyógyászhoz, menzesz előtt pár nappal így hát matematikailag lehetséges, hogy már terhes vagyok. A "nyomkodás" nem fog bajt okozni, ha így van? Illetve UH-t is akarok, látszana már? (ha úgy van kb. 2 hetes lenne)
További ajánlott fórumok:
- Elpukizni magam a nőgyógyászati vizsgálat közben?!
- Mennyibe kerül a nőgyógyászati vizsgálat, ha nincs érvényes tb-m?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Hogyan zajlik egy nőgyógyászati vizsgálat?
- Hogyan készüljek, mire számíthatok egy nőgyógyászati vizsgálat során? (várandósság megállapítása, általános vizsgálat)
- Privát rendelésen mennyi a tarifa egy teljes nőgyógyászati vizsgálatért?