Nincs szív hang, és mégis volt! Akik jártak így a terhesség elején, mondjátok el a tapasztalataitokat légyszi! (beszélgetés)
Köszönöm de ha már így alakult akkor egy darabig nem akarunk több babát.Csak a jövő a fontos.
Meg most egy darabig amúgy sem próbálkozhatunk.
szegénykém.. :..(( nagyon sajnálom!!!
tudom h most ez sovány vigasz,de biztos h a következő terhességgel nem lesz gond!
az 1. babám nekem is csak 6 hétig volt meg,én is nagyon féltem,de a doki azt mondta h sajnos szinte minden nővel előfordul h legalább 1x sikertelen a terhessége..
mégegyszer nagyon sok erőt neked!!
Sziasztok nekem az első babám növögetett de sajnos nem volt szívhangja de én jobban örültem volna ha azt mondja hogy ez és ez van ne éljük bele magunkat...minthogy boldogan éltünk és mentem Uh-ra (2-3htente a legelejétől kezdve) akkor kb:9hetes lehetett ahol se szívhang,és a petezsák is szabálytalan lett!!!Majd műtét de előtte mindenképp csinálnak Uh-t!!!!!!!Sajnos én nem voltam annyira szerencsés mint ti!!
DE most végre megint terhes vagyok a 6.-hétben vagyok és már hallottam dobogni a kicsim szívét!!!!Boldogak vagyunk és reméljük a legjobbakat!!!!
Kíváncsi vagyok anyucci mi történt veled!!!!!!?
Szia!
Sajna nincs jó hír...MOLA terhesség lett belőle.
Jövőhéten műtenek.:(
Csenge kb 4-5 hetes lehetett (karácsonyi pozitív teszttel, dec. 29-én vérezve mentem uh-ra). Az uh nem mutatott szívhangot, csak 5*6mm-s petezsákot. Azt mondta a dokim, hogy nem tudja, hogy MÉG nincs szívhang, vagy MÁR nincs, vagy nem is lesz. Két hét várakozás után csinált újabb uh-t. Hosszú két hét volt, nagyon hosszú!
Csenge augusztusban volt 4 éves.
Csongornál "okosabb" voltam 2 héttel később, a 6-7. héten mentem az első uh-ra.
Pihenj, ne idegeskedj, légy türelmes. Ilyen közhelyeket tudok tanácsolni.
Köszi4
De azért elképesztő hogy mennyi kismamába ültetik bele az ideget feleslegesen!
Én a szerdát végig bőgtem...
Nekem szerdán a szonográfus azt mondta hogy ő azért nem mondja most ki hogy vége,mert kell egy kontroll UH.Két hét múlvára kaptam időt.A dokim azt mondta hogy kedd.De hát ha még olyan kicsi akkor mit várnak???
Én akkor sem hagyom hogy hozzám érjenek!!!
Köszönöm drága!!
Az a baj hogy ma már sehová nem tudok menni,pénteken elég hamar vége a rendelésnek De hétfőn telefonálok időért,kedden elmegyek a khba,ott csak az UHt fogom engedni!!
Megkönnyeztem azért ezeket a történeteket. Dejó, hogy mégis volt szívhang. Miért kell a kismamákra a frászt hozni feleslegesen!???
Anyuccci Drága, én itt is szurkolok Nektek. ASszem én is írtam a magándokit.
Addig semmi képen sem hagyom hogy hozzám érjenek amíg rendesen meg nem néznek!!Az tuti!
Sőt szerintem ha megint nem találnak semmit akkor el megyek máshoz is!!
Igen.
De azt nem nézik hogy ki miért ment műtétre:(
Költséghatékonyság miatt nem csinálnak:(
szia.én az 5 héten voltam akkor volt a baba 5mm szivhang még nem volt a kalkulátor szerint akkor voltam 6 hetes és 4 napos.
msot tegnap kelet vissza mennem megint most már 8 hetes vagyok és 17 mm a baba és msot volt erös szivhang.2.8 mm embrionál tuti nincs még szivhang.ne aggodj csak elszámoltál valamit.
További ajánlott fórumok:
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi!
- Légyszi mondjatok véleményt
- Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-)
- Mondjatok olyan könyvcímeket nekem amik pl. segitenek vagy a depresszióban vagy egyéb élethelyzetekben légyszives
- Mondjátok meg nekem légyszi, hogy a körmöm miért dobja le a gél lakkot, az épített körmöt és ezek testvéreit?