Nemzetközi utalás, hogyan történik? (beszélgetés)
2022. szept. 3. 08:47
Ma reggel megjött az összeg
6. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 2. 22:49
Ha akkor nézted az egyenleged, amikor feltetted itt a kérdést, akkor valószínű, hogy épp ment a napzárás/nyitás a rendszerben és az egyenleged emiatt nem frissült.
Elvileg, ha ez a folyamat lefut, akkor befrissül az egyenleg és felhasználható lesz az utalt összeg.
Mivel uniós országból jött, így erre az utalásra is vonatkozik a 2-4 órás teljesülés elvileg.
Nálunk így működik, más bankban elvileg ugyan így kellene, de vettem már észre különbséget...
5. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 2. 22:32
A nemzetközi utalások jellemzően csak pár nap múlva vannak az egyenlegen
4. Sz123
2022. szept. 2. 21:35
Még lekönyveli a bankod. Szerintem (jó esetben) nem kell hétfőig várnod, hogy hozzáférj!
2022. szept. 2. 20:01
Mindenképp.
2. Icuska538
2022. szept. 2. 19:49
Lehet. Hétfőn lesz Ftban. Nem igazán tudom. Nekem Angliából kellett pár éve pár nap. Majd irjál róla hogy ért ide.
2022. szept. 2. 19:45
Utaltak nekem német számláról. Látom ha belépek a netbankba az utalt összeget de viszont az egyenlegemen nincs rajta ez miért van? Ma kaptam lehet hogy van egy átfutási ideje?
További ajánlott fórumok:
- Ház adásvételnél hogyan történik az ár utalása?
- Mennyi időt vesz igénybe a nemzetközi utalás?
- Banki utalás, ha reggel történik egy másik bankban, akkor már délután rajta lesz a pénz, vagy csak másnap?
- Fizetések utalása központilag történik vagy minden a személyzetin függ?
- Hogyan nevezzük, ha két ország illetve ha több ország köt egymással nemzetközi fizetési szerződést?
- Vasárnap elutalt nemzetközi utalást mikor fogom megkapni?