Nemzetközi tanulmányok szak (beszélgetés)
Szia!
Majd ha tudod milyen tárgyaid lesznek akkor megírod, aztán elküldöm ami van jegyzetem, de tudod ahány suli annyiféleképpen kérik számon... Olyan sűrűn nem kellett könyv, legalábbis mi nem vettük meg a felsőbb évesek tanácsára :D
Remélem majd lesznek egyezések és akkor tudok segíteni, de nem kell megvenni, elküldöm ami van, a többség gépen van meg.
Én megvagyok, munka nincs, nyaralás lesz szeptember 4-től 12-ig Horvátországban, Porecs-ben.
Közben járok valutapénztáros tanfolyamra, majd októberben lesz vizsga, hát az elég komoly meg húzós, ahogy elmondták...
Meg talán elkezdem a pénzügy számvitel szakot itthon, mert úgy tűnik egyenlőre úgyis itthon leszek!
Szia! Gratulálok a diplomádhoz! Én most kezdek neki ennek a szaknak. Ezt jelöltem és a turizmust, de turizmust sokan választották idén, habár a nemzetközi kapcsolatok szakot jelöltem elsőnek, tehát még talán meggondolhatom magam.
Az Eu még kialakulóban, így a munkák is ezután jelennek meg inkább remélem.
Ha vannak jegyzeteid, amik már nem kellenek, azt megvenném. Vagy ha ajánlanál könyvet, amit be kell szerezni, azt megköszönném...
Szeptember 1-13. között hazamegyek, 5-én lesz a beíratkozás. Alig várom! Jó lesz megint főiskolásnak lenni :).
Hogy vagy?
Szia Edi!
Hát itt kell Rád lelni :)
Mi van Veled?
Amúgy én is vmi ilyenen végeztem most júniusban: Nyíregyházi Főiskolán nemzetközi kapcsolatok szakon, elvileg nemz.kapcs. szakreferens vagyok vagy mi :)
De nagyon nem értem, hogy még mindig mindenki ilyen szakokra megy, pedig kikerülve gőzöm nincs hova tudom beadni... Államvizsga óta nézem a munkákat és ilyen végzettségnek megfelelő, szinte semmi :(
Mondjuk nekem még ott van függőben a másik suli, a politológia, már csak le kell záróvizsgázni.
Meg most tanfolyamra járok: valutapénztáros, előbb utóbb csak lesz vmi melóm
Amúgy érdekesnek érdekes, mert sok mindent tanultunk:jog,Eu(már a könyökömön jött ki), diplomácia, protokoll (ezt nagyon szerettem), sok törit (ezt kevésbbé:)),külker, pénzügy.
Igazából éppen ezért olyan megfoghatatlan, mert annyi mindent tanultunk...
Gratulálok! :)
Nincsenek konkrét terveim még, csak tanulni akartam.
Szia! A Kodolányira. Majd valahonnan szeretnék beszerezni jegyzeteket,amint megtudom, milyen tantárgyaim lesznek. Ez a 2. főiskolám és a nemzetközi kapcs. és turisztikára adtam most be, lényegében mind sikerült.
Te melyikre jártál/jársz? Mi a terved a jövőben?
szia!
én fősulin végeztem nemzetközi kapcsolatok sakon, majd egyetemi kiegészítő nemzetközi tanulmányok.
Hova fogsz járni?
Eljött a hogyan tovább kérdése...?!
Tud valaki arról írni, hogy milyen könyveket, jegyzeteket érdemes beszerezni, mire kell figyelni stb?
Ide írjon, akit felvettek, vagy már a szakra jár...
:D
További ajánlott fórumok:
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Jár-e ösztöndíj akkor, ha valaki levelezőn végzi főiskolai tanulmányait államilag támogatott szakon?
- Van itt olyan, aki nemzetközi tanulmányok szakra jár(t)?
- 20 éves Vízöntő Plútó időszak kezdődik mától, nemzetközi...
- Kodolányi János Főiskola Budapest Nemzetközi Tanulmányok szak
- Van valakinek tapasztalata felsőoktatású képzésekről? Elsősorban a nemzetközi gazdálkodási szak érdekelne a BGFen.