Nemrég mértem a súlyom. 9kg-t híztam az utóbbi 1 évben :(... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, más az alkat, a testfelepites, így már sokkal jobban hangzik. :)
De a csontozatban nincsenek olyan hatalmas eltérések.
bnőm,aki kb 2-3 centivel alacsonyabb ugyan nálam,de jóval "húsosabb",kevesebbet nyom a mérlegen,mint én .
engem annyinak saccolnak súlyra ,amennyi vagyok, vagy kevesebbnek,őt megsaccolják 50 kilónak is,holott csak 44-et nyom,ennyit erről.-persze ezzel most nem
arra akarok célozni,hogy a bnőm kevésbé csinos,mint én,csak most ez a hasonlat jutott eszembe!!
de ez is bizonyítja ,hogy totál más a csontfelépitésünk,alkatunk,mások az arányok...két egyforma alkatú ember nincs,max két hasonló.
Amit a mérleg mutat,az is csak egy szám,és nem feltétlen az határozza meg,mennyire nézünk ki jol,vagy épp mennyire nem,ezt a te-illetve a lányod példája -is bizonyítja.
szóval le lehet butázni a masikat,csak ettől még a tények tények maradnak...
Csontozat: nagyon minimális különbség lehet és abban is inkább az a lényeg, hogy van akinek a csuklója felülről nézve szélesebb, de oldalról keskeny, azaz lapos, illetve van akinek nem lapos csak gömbölyűbb, ahogy a csípője is mindenkinek más alakú.
Megint a barátnőm és én.:)
A barátnőm szemből szélesebb, mint én, így ha szemből néznek minket, akkor én tűnök vékonyabbnak, ha oldalról, akkor ő, mert oldalról viszont ő nagyon vékony.
Egyforma a csípőbőségünk egyébként...
Tehát, a csontunk formája más kicsit, illetve az állása és nem utolsósorban a csontunk sűrűsége.
Butaságot mondasz :))
Nem a csontozaton mulik ez, hanem az izom és zsír arányán. :)
Engem is ezzel hulyitettek gyerekkoromban, hogy az erős csontozatom miatt vagyok kövér 😂😂😂😂😂😂😭🙈
Aztán -22 kgval hirtelen eltűnt az erős csontozatom:)
Ne legyünk buták :)
nincs olyan,.hogy erős csontozat????? .O
Hát akkor te még nem láttál erös csontozatú ember,plusz ha nem lenne erős csontozatú ember meg vékonyabb csontú,hanem mindenki egyforma lenne,mindenki ugyanúgy nézne ki 45 kilóval és 60nal is
pont most irtad hogy a lányod 49 kiloval NAGYON vékony volt,masnak meg az a normalis vagy úgy néz ki jol
ajjajjj
Ahogy a 120 kgos elhízott ember sem látja magán, hogy kövér.
Lányom nem tartotta magát vékonyak, majd 1 év mulva 5-6 kgval többel mikor visszanézte magát, majdnem elájult.😭
Ez most szívendofes volt.
Az izom NEM nyom többet!! 🙈🙈🙈 Egy 1 kg izomnak ugyanannyi a súlya, mint 1 kg zsirnak! A terfogatuk más csak!! Az izomnak kisebb a térfogata!!
És semmi nem múlik a csontozaton sem. Nincs olyan, hogy erős csontozat pl. Ne írjunk már 2022-ben ekkora hülyeségeket!!🙈🙈🙈
ja és cseppet sem vagyok puha sem ;)sőt,inkább feszes és izmos
pont a zsír "nyom"kevesebbet,az izom többet és rengeteg múlik a csontozaton is.
Hát én lattam őt 🙈🙈😅😅 bocsi😂
De nagyon vékony volt. Neki az 55-56 kg az ideális, akkor néz ki egészségesnek.
Ez attól függ, hogy milyenek a kötőszövetei vagy mik. Ha puha, akkor nem vékony, de ha nem puha, akkor igen.
A barátnőm puha, neki nem volt kevés az 52 kg, én viszont keményebb vagyok és nekem az 56 kg is kevés volt, mert soványnak néztem ki.
Most, ennyi idősen is ez van.
Ő 64 kg-osan már majdnem teltnek tűnik, én meg pont jó vagyok, de ez alatt már betegesen soványnak nézek ki.
Fogalmam sincs.
Szerintem sokat mozgok.
Házat újítunk fel és állandóan jövök-megyek, létrázok, emelgetek, cipekedek, glettelek, tapétázok, stb.
Már délután 6-kor meg szokott lenni a 10 ezer lépésem és éjfélig tuti, hogy csinálok valamit.
Az, hogy mennyi feltűnő, nagyon függ a testalkattól. Rajtam se látszik igazán +-10 kg, mert nekem a lábujjamtól a fejem tetejéig eloszlik, azaz nem csak a fenekem vagy hasam nő meg, hanem minden. 10 kg nálam kb. 2-3 cm szélességben és ennyit senki nem vesz észre.
Épp a napokban vált gyanússá nekem is, hogy mintha máshogy néznék ki.
Megmértem magam és kiderült, hogy az elmúlt 2 hétben 6 kg-ot fogytam.
Ja, és minden ruhám jó rám.
Miután rájöttem a fogyásra, rögtön elmentem beszerezni a kedvenc földimogyórós cukromat és kólát is vettem:DDDDD
Én is ugyanennyi vagyok, 162 cm és 56-58 kg, de én 22 kgot fogytam sok éve.
Itt inkább az a kérdés, hogy miért hiztál ennyit? Rossz életmód?
Az se mindegy, hogy ez a súly miből épül fel, mennyi izom VS zsir. Sztem mostmár figyelj magadra oda, mert ha ennyit hozol egy év alatt, akkor durván hizhatsz 20-30 kgot összességében. Nem ártana egy teljes vérkép sem.
A szabócenti, akkor kinyúlhat a rossz tárolástól, hiszen jellemzően vászonból vannak.
A vászoncentit nem szabad összetekerve tárolni, mert attól nyúlik!
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Akik most kezdik vagy nemrég kezdték a lombikot!
- Elvetéltem. 6 hét alatt majdnem 7 kg-ot híztam. Mitől van?
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Szándékosan híztam a pasim kedvéért, tényleg jobb így, vagy fogynom kéne?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!