Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem vagyok normális, megettem egy fél üveg Tahinit. Ha most... fórum

Nem vagyok normális, megettem egy fél üveg Tahinit. Ha most... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:09

Szívesen!

Természetesen nem tudhatom valójában mennyire volt keserű amit ettél. De ha sajátot esztek, minden képpen jobban jár a család. Adalékmentes, tudod hogy készül, olcsóbb, aztán ha megkóstoljátok nagy látványosan veregesd meg a melled hogy "látjátok, ezt én csináltam sk."! Mert nagyon finom lesz. 😀

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 09:36

A szezámmagnak szerintem önmagában van egy enyhe keserű íze. Nem lehet túlpirítva, mert az látszana a színén, de meg fogom próbálni házilag előállítani, nagy tételben fogy nálunk a hummus.

Köszi Judit!

6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Semleges)
ma 09:24

Én még csak saját készítésűt ettem, ez természetesen finom. A szezámot is én pirítom hozzá kíméletesen, mert a szezámolajnak alacsony a füstpontja. A bolti valószínű túl van pirítva azért keserű, ezért tele lehet karcinogénekkel is.

Ha szeretnéd kipróbálni, a videómegosztón vannak videók hozzá.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Semleges)
ma 09:14
Gondolhatod, hogy nem sírva zabáltam fel egy fél üveggel. 😉 Azt nem tudom, hogy neked ízleni fog-e, van egy picit kesernyés mellékíze. De én imádom. Salátákra pl. csicseriborsó krémhez elengedhetetlen szerintem, mert sokkal krémesebb lesz. És most dubai csoki tortát fogok készíteni, ahhoz is kellék. Remélem elég lesz, ami maradt az üvegben. 🤗
ma 09:02
Még sosem ettem. Finom?
Nem, megúsztam. 🙃És a fejem sem pattogott ki, pedig nagyon olajos.
ma 08:35
Na, rosszul lettél? 🤭🤔

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook