Nem úgy, ahogy terveztük, de szebb élmény, mint remélhettük! (beszélgetős fórum)
Gratulálok a Kislányodhoz!!!Nagyon hasonló a szüléstörténetünk,csak sajna én 32 óra vajudás után kerültem műtőbe :(
Nagyon megható és szép történet! Sok boldogságot kívánok!
Hajrá! Sok szépet és örömöt kívánok!
Most találkoztam leveleddel, hol mosolyogva hol könnyes szemmel olvastam. De egy biztos...nagyon sok erőt adtál, mert én még szülés előtt állok. Köszönöm!!! Június 02-re vagyunk kiírva, mi is kislányt várunk, nekem az első. Gratulálok Nektek, és sok örömöt és egészséget kívánok!!! :-)
Csodálatos a történetetek!:)
Nekünk 3 hónapja született meg a kislányunk, természetes úton, és nincs olyan nap, mikor ne jutna eszembe ez a nagy kaland!
A fájdalom elmondhatatlan, de az egész mégis katartikus:)!
Gratulálok a kislányodhoz, gyönyörű! Végig libabőrös voltam, ahogyan olvastalak. Egy valami jutott eszembe: végig azt írtad, apa egy hős. Lehet, de tudd: te még nagyobb hős vagy! 10 óra vajúdás után császár, mégse beszélsz fájdalomról. Valóban katarzis a szülés, és a te történetedet olvasva döbbenek rá, mekkora szerencsém volt (előtted szültem 3 hónappal... és igen villámszülő voltam: 5 óra nem vészes vajúdás után megszültem). Szóval minden tiszteletem a tied!
Csodálatosan írtál!
Azt hiszem, ennél szebb császárral végződő szüléstörténetet még nem olvastam!
Remélem, a továbbiakban is komplikációmentesen alakult az életetek, és legközelebb is félelem nélkül indulsz neki a vajúdásnak, szülésnek!
Várlak szeretettel a klubomban (interaktivitásom alatt megtalálod ;)!
Megható történet,de a fele részét átélted,mert vajúdtál és melletted volt a Párod.Lesz alkalmad még szülni,úgy ahogy a többi anyuka és azt soha nem felejted el,hogy milyen,amikor mind a ketten akarjátok a kicsikéd és te is,hogy lássátok egymást,mert amíg benned nőtt, addig csak éreztétek egymást.Meglátni a kis csodát,ami benned nőtt gyarapodott az felejthetetlen érzést vált ki benned.Nagyon sok boldogságot,egészséget,örömet az életetekben:))
Köszönöm szépen a dicséreteket! Az. hogy a vége szépen sírós lett, nem az én érdemem, aki leírtam, hanem azoké, akik a sztorit alakították :D kistesó....kistesó..... egyszer igen :)
Gyönyörű cikk ! Sírtam és nevettem a soraidon! :) Isten hozta a nagyvilágban Abigél babátokat, sok boldogságot Nektek!
16 h.km. :)
:)))))
Sirtam es nevettem. Koszonom :)
Boldogsagot!
szép történet, meghatódtam. remélem, az én szülésem is szép lesz...(ma vagyok 36+0)
sok boldogságot nektek!!
Szeretettel gratulálok:)))
Szép, szép, csak ne maradjatok egymásnak Anya és Apa!
Egyébként pedig ketten is idézlek: "Család" voltatok.
Hát megkönnyeztelek! Gratulálok! Csodaszép a kislányotok, és kívánom neked, hogy átélhesd te is a természetes szülés csodáját!
GRT!!!A szülés maga az ÉLET!!és Te ezt már tudod !
Szép történet volt! És teljesen igaz, amit a szülésznőd a császárról mondott, de azért drukkolok érted, hogy legközelebb átélhesd a természetes szülést, és mindazt, amit ezzel együtt szerettetek volna. Szerencsére ez manapság teljesen lehetséges.
És gratulálok a kislányodhoz!
Nagyon szép a történeted, és gratulálok a csodaszép kislányotokhoz!
Ezek szerint lesz kistesó? :)
Nagyon szépen leírtad:) Jó volt olvasni:)
A kórházat elhagyva sírtam... hogy miért? A szomorúságtól, hogy sokára lesz még ilyenben részem. 6 hónap telt el, most elmesélem, hogy született meg Kislányunk és vele együtt Anya és Apa! Egy kezemen meg tudom számolni, mi volt a kellemetlen élmény és a világ összes keze sem elég, hogy meg tudjam számolni, mennyi jó volt 13 óra alatt. Család lettünk!
Ugrás a teljes írásra:
Nem úgy, ahogy terveztük, de szebb élmény, mint remélhettük!
További ajánlott fórumok: