Nem tudom, hogy mi baja a telcsi memória kártyának! Nincs rajta semmi adat elvesztek! Azt írja ki, hogy megtelt! Esetleg segítene valaki? (tudásbázis)
Rengeteg ok lehet:
Mágnesesség, túláram stb ami miatt a memóriakártya letörlődött. Meg persze lehet egy sima szoftveres hiba is!
Tedd át másik telóba és nézd meg ott! Ha ott is ugyan ez akkor a kártyával van gond!
A telefont sejtések alapján butaság lecserélni!!!
Olyanról többről tudok hogy pl a gépre való átmentésnél letörölte a progi a kártyát vagy figyelmetlenségből letörölte az illető! De hogy magától a telefon letörli még nem!
99% hogy a kártyával van gond és 1%hogy a telóval...
Valahol a menüben van egy olyan, hogy memória állapota. Ott még megnézhetnéd, hogy telefonkönyv a memóriakártyán illetve telefonkönyv a telefonmemóriában. Ha valahol rejtve megvan, akkor itt a mennyiség látszani fog. Azt a szerviz elő tudja varázsolni. Nem valószínű, hogy ott van. Nekem egy sms ütötte ki az agyát, állítólag normál szöveges sms volt, de pontosan egybeesett a pusztulással. Nem tudom, hogyan.
Nekem ez a memóriaállapot is nullát mutatott.
Az enyém kétévesen bolondult meg. Ami még megvan rajta azt mentsd ki magadnak, gépre, vagy papírra.
Engem szabályosan lecseszett a szervizes, hogy mindent tartsak papíron is, mert semmi nem biztonságosabb. Gondold el több, mint 100 telefonszám ugrott a semmibe, mikor másodszor is legyalulta magát a telefonom.
Lehet formázni kell a telcsi memcsi kártyát.
(nem biztos:))
További ajánlott fórumok:
- Van valami veszélye a Tescos vásárlói kártyának?
- Mennyire lehet hinni a kártyának és a hasonló dolgoknak?
- Lehet kapni dagasztós szárat a régi fajta kézi robotgéphez? Csak a habverős szárak vannak meg, a spirálok elvesztek
- Új készülékhez kapott ajándék praktikum feltöltős sim kártyának mennyi a lebeszélhetősége?
- A lomtárban levő képeket valahová még le lehet tölteni, vagy végleg elvesztek?
- Postabankos erstés kártyának lehet a neten valahogy egyenleget kérdezni?Otp-s sokkal egyszerűbb.