Nem tudok segíteni a fiamon, kudarcot vallottam mint anya.... (beszélgetős fórum)
Szia!
Szerintem nem vallottál kudarcot!
Elhiszem, ha így érzed, de számomra te erős és bátor anya vagy, mert beismered a problémát és próbálsz szembenézni vele.
Nem voltam ebben a helyzetben, de én a helyedben elmennék szakemberhez.
Sok kitartást kívánok nektek!
Luk Skywalker ás Obi-Wan Kenobi is is így gondolkodott, Ben Solo és Anakin Skywalker kapcsán.
Hidd el sokan, sokszor visszaesnek. Ezért kellene visszamenni ahhoz az orvoshoz, aki elkezdte kezelni sikeresen, benne esetleg megbízna a fiú, és az orvos is làtott màr ilyet, ő tudja , mit kell tenni visszaeséskor. Erre próbàld ràbeszélni és tàmogatni, amikor legközelebb magàtól segítséget kér tőled.
Ez sem jó semmire. Az összes ilyen cucc csak az emberek lehúzására jó, másra nem.
Sajnos, azok sem érnek semmit.
"Porc erot" is vehetsz, de ha kulon, kulon veszed a cuccokat, olcsobb.
Sjgat tapasztalat, es a vendeglatos ex-ferj.
Glucosamine sulphate egy rakas hylauronsavval, es sokat kell inni.
De ezt be kellene szedni, nem?
A CBD semmit, a THC fájdalomcsillapító hatású, de az itt Mo-on illegális
Annyira tudtam, hogy semmit nem ér!
A férjem térdére ajánlgatják, de azt gondolom, hogy csak felesleges pénz kidobás...
Elvileg azzal kellene kenni, na de ha nincs porc, akkor még is mit csinálna?
En 8-10 evesen torkon vagottat jatszottam. A seb elethusegere elismerest Vartan, de az apam csak lebszott. Most mar ertem.
A CBD olaj nálam is megbukott, pedig vagyont költöttem rá, viszont mióta nem szedem jobbak a máj értékeim, nem volt rossz sosem, akkor sem mikor csepegtettem ezt a cart, de nélküle jobb, érdekes...
CBD olaj: idős férfi szedte, tüdőrák alapbetegségre. Kezelést nem kért, eleinte tök jónak tűnt, CT-n visszahúzódás. Öröm és boldogság. Hirtelen elkezdett szédülni, esett-kelt, agyi áttét. Kb. 1-másfél év telt el. Olvasni csodás gyógyulásról, a neten...jó lenne látni már egy hús-vér tőle gyógyult embert.
Nekem van egy SM-es huszon eleje éves csaj ismerősöm, ő mondta hogy neki a fű "életmentő", nála sajnos az orvosi flikkflakkok nem igazán működnek, durva idegrendszeri tünetei és fájdalmai vannak, amire eddig csak a füvet találta megoldásként. Állapotától függően van hogy naponta, de van hogy heti 1szer is elég alkalmaznia, ő a ciklusával lát összefüggést, hogy mikor mennyi kell.
Tök gáz, hogy ez nálunk még nincsen szabályozva, engedélyezve, ha pár száz km-rel arrébb élne nem lenne gond a beszerzés se és a cucc minősége se.
Én a nyavalyámra próbáltam CBD olajat, még olyat is ami THC-t tartalmaz, de semmilyen hatását nem véltem felfedezni, így elhagytam.
Ugye? Nálam az idő is belassult. 😮 5 perc egy órának tűnt kb. Durva.
24 évesen szívtam 1 füves cigit. Röhögtünk, mint a fakutya, még másnap is. Annyira nem fogott meg, inkább ijesztő volt kijózanodás után.
Megadhattad volna pedig a számát 😂
A kokainhoz NAGYON nehéz hozzájutni. Elhiszem, hogy neked nincs.
Én is ismertem egyet.
A 30. szülinapján már nem élt...
A kérdést nem értem, hogy hogy milyen körökben?
Nekem személy szerint nincs koko-dealerem ha erre vagy kíváncsi.
Tuti, hogy nem. Az én tesóm sosem iszik alkoholt:DDDDD
Egy tinédzsernél más a kontroll, mint egy idősebbnél. Füvet 30 évesen próbáltam ki. Lehet ha tizenévesen teszem, akkor belecsúszok. Nem csak a kontrollon múlik.
Ezert fontos a kontroll. Meg hogy meglegyen benned a túlélési ösztön. Az se baj ha valaki melléd áll, szorult helyzetben.
Az enyem nem. De megjárt egy par orszagot közben. Hogy mit csinalt kinn, nem tudom. De gazdagon jött haza. Meg tisztan.
Meg ismerek olyat, aki most börtönben ül és teljesen leamortizálódott a drog miatt. Pedig talán füvezéssel kezdte.
Fiatalság bolondság. :D Idővel mindenkinek beérik az esze. Vagy pont akkor megy el. :)
Én is ismerek két volt heroinistát, mindketten csöveztek már.
Én olyat is ismertem aki heroinista volt. Aztan lejött a cuccról. Hogy hogy csinálta nem tudom, mert eléggé élt vele. De azóta normalis. Sajat vallalkozasa van, családja mindene. Egy úszóháza a Tiszán. :)
Megkérdezhetem milyen körökben mozogsz?
Azért az nem úgy van, hogy gondolok egyet, aztán szerzek kokaint.
Én szakemberrel beszélgettem a hatásairól, veszélyes, főleg alkohollal.
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Ha jött egy papír az APEH-től, hogy nem vallottam be a 2010-es adót és 8 napon belül pótoljam, akkor nekem kell kitölteni a lapot?