Nem tudjátok véletlenül hol lehet Thomas a gőzmozdonyos anyagot venni? (tudásbázis)
Szia!
Sehol! Én is kerestem állandóan, de csak függönyt találtam, azt is csak sima függönyt, nem sötétítőset. Bob mesterest viszont kaptam, az is nagyon szuper.
Az a baj, hogy 130*90-es és 40*50-es lenne az ágyneműhuzet, a falvédő pedig 300*70 centis. Két hét múlva lenne a szülinap, addigra nem végeznék ezzel a fajta technikával :( Pedig nagyon jó ötlet :D Ha nem sikerül venni anyagot, akkor sztem varrok egy nagy plédet, aminek a közepébe az ajánlott módon varázsolok egy Thomast :)
Köszi :D
Varrnék belőle falvédőt és ágyneműt ajándékba, de egyszerűen nem találok sehol :(
Újonnan pedig aranyárban mérik :(
További ajánlott fórumok:
- Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül az 5ös lottó 1 hétre joker nélkül? Eddig 200, -Ft volt, de emelték... Köszi!
- A Disney meséből Csészike - Nem tudjátok véletlenül, lehet-e valahol ilyen csészikét kapni ivópohár verzióban?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy a Fővárosi plázákban mikortól lesznek szezon végi akciók?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet visszanézni vagy visszahozni a böngészőből már törölt előzményeket..?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyit kell fizetni 2 éves kor alatt, illetve fölött a gyereknek a repülőjegyért?Hol tudnék ennek utánanézni?
- Anyukák! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pókemberből készült -e rajz v. animációs film, vagy csak a filmváltozat létezik?