Nem tudjátok véletlenül hol lehet Thomas a gőzmozdonyos anyagot venni? (tudásbázis)
6. szaki_xy
2011. ápr. 30. 12:58
PRŐBÁLD MEG ÚGY HOGY BÁRMILYEN ÁGYNEMŰNEK VALÓ ANYAGBŐL KISZABOD A DARABOKAT, ÉS A PÓLÓKHOZ VALÓ FÉNYKÉP NYOMATOT KÉSZÍTTETSZ RÁ. CSAK A KÖZEPEKRE. VATERÁN LÁTTAM MÉG A KIEGÉSZÍTŐK VAGY AZ EGYÉB, VASALŐS MATRICÁT. EZT INKÁBB A SARKAIBA TENNÉM AZ IGÉNYBE VÉTEL MIATT.
5. zsanci79
2011. ápr. 30. 08:43
Szia!
Sehol! Én is kerestem állandóan, de csak függönyt találtam, azt is csak sima függönyt, nem sötétítőset. Bob mesterest viszont kaptam, az is nagyon szuper.
4. t_marcsi (válaszként erre: 3. - Lonix)
2011. ápr. 30. 08:38
Az a baj, hogy 130*90-es és 40*50-es lenne az ágyneműhuzet, a falvédő pedig 300*70 centis. Két hét múlva lenne a szülinap, addigra nem végeznék ezzel a fajta technikával :( Pedig nagyon jó ötlet :D Ha nem sikerül venni anyagot, akkor sztem varrok egy nagy plédet, aminek a közepébe az ajánlott módon varázsolok egy Thomast :)
Köszi :D
3. lonix
2011. ápr. 30. 08:26
Ha ilyen drĂĄga,ugyis meg lehetne oldani,hogy elorajzolod egy sablonra.KivĂĄlasztasz olyan szinu anyagokat hozza es ravarrod amire szeretned.Bonyolultabb megoldani,de erdekesebb es szebb.Termo anyagot veszel avval konnyu dolgozni,nem rojtosodik.Minden szinben kaphato,akar 10 cm darabot is levagnak.Nem kell meterekben megvenni.Arban elfogadhato.
2. t_marcsi
2011. ápr. 30. 08:04
Varrnék belőle falvédőt és ágyneműt ajándékba, de egyszerűen nem találok sehol :(
Újonnan pedig aranyárban mérik :(
1. t_marcsi
2011. ápr. 30. 08:04
Nem tudjátok véletlenül hol lehet Thomas a gőzmozdonyos anyagot venni?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül az 5ös lottó 1 hétre joker nélkül? Eddig 200, -Ft volt, de emelték... Köszi!
- A Disney meséből Csészike - Nem tudjátok véletlenül, lehet-e valahol ilyen csészikét kapni ivópohár verzióban?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy a Fővárosi plázákban mikortól lesznek szezon végi akciók?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet visszanézni vagy visszahozni a böngészőből már törölt előzményeket..?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyit kell fizetni 2 éves kor alatt, illetve fölött a gyereknek a repülőjegyért?Hol tudnék ennek utánanézni?
- Anyukák! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pókemberből készült -e rajz v. animációs film, vagy csak a filmváltozat létezik?