Nem történt semmi, miért van mégis lelkifurdalásom? (beszélgetés)
:)Hát nekem sem szabad inni,mert alig ver fejbe az ital,egyből szex-orientált leszek...:)
Baba...ne igyál.:DDD
Ez nem elég jó kifogás, hiszen Te mondtad hogy a barátod nem bántódott meg.
Nézz szét a tudatalattidban!
Lehet is lelkiismeret furdalásod!
Ugyanis ha erről fórumot indítottál, izgatja a fantáziádat a dolog! ;-)
Valószínűleg annak a lehetősége van rád ilyen hatással, hogy akár történhetett is volna valami. És tudom, hogy ez már belemagyarázás, de az sem lehetetlen, hogy tudat alatt mozgatja a fantáziádat a másik srác. Ismétlem, tudat alatt, tehát nem kell ezerrel tagadni, efölött nincs hatalma az embernek.
Tanúlság: igyál kevesebbet:-)
A történet a következő:
Pár napja buliban voltunk egy társasággal, ahol viszonylag sokat ittam, és emiatt az estének nem minden pontjára emlékszem tisztán. Ott volt egy jó haverom, egy srác,ő meg egy barátnőm figyeltek rám egész este, táncoltunk és beszélgettünk, azután a srác hazakísért. Már aznap hajnalban, mikor lefeküdtem, lelkifurdalásom volt, mert elfelejtettem felhívni a barátomat,akit nagyon szeretek, ráadásul homályosak voltak az emlékeim az elmúlt két óráról, és féltem, hogy mi van, ha valami hülyeséget csináltam olyan részegen a haverommal. Reggel felkeltem, és még mindig lelkifurdalásom volt, pedig akkor már tisztábban emlékeztem, de semmi olyan nem rémlett, ami miatt ez a bűntudat indokolt lenne. Azóta megkérdeztem a barátnőmet és a haveromat is, hogy nem csináltam, vagy mondtam-e valami hülyeséget aznap este a buliban,vagy hazafelé menet, amíg a srác elkísért (az utolsó fél órában már csak ketten maradtunk a helyen) de mindketten azt mondták, hogy nem, ne aggódjak, semmi sem történt.
Mégis azóta minden egyes nap azon stresszelem magam, hogy mi van, ha történt valami, csak az agyam "megsemmisítette" az emléket, a haverom meg kíméletből nem mondja el nekem. Amúgy ő nagyon jólelkű, megbízható srác, de egyáltalán nem vonzódom hozzá és nem is tetszik- a barátomat viszont tiszta szívből szeretem. Soha nem csaltam meg senkit egy párkapcsolatomban sem, ha becsípve összegabalyodtam valakivel (nem sok ilyen eset volt), másnap mindig emlékeztem rá, mégsem tudom abbahagyni a parázást. A legjobb barátaim szerint nem vagyok teljesen százas,hogy ezen kattogok, és biztos, hogy nem történt semmi, mert nem vagyok az a típus. Kezdek belebolondulni ebbe az egészbe, sokat segítene néhány jótanács, ha valaki volt már hasonló helyzetben...
További ajánlott fórumok:
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.
- Ha egy órája befestettem a hajam s nem történt semmi, akkor nem is fog?
- Van valakinek ötlete hogy az utolsó 2kg-ot hogy tudom leadni, már 2 hete nem történt semmi, pedig futok is, meg diétázok is. :)Előre is kösz
- Van olyan aki nagyon tetszik de még nem történt semmi Köztetek? :)
- Mit írjak a nyári szünetről? Nem történt velem semmi...
- Ha másfél hónap alatt nem történt semmi, akkor már felejtős?