Nem működik a villanytűzhelyem(hagyományos) Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Lehet a kapcsoló adta meg magát és ráhúz a sötőre, vagy a vezeték ér össze.
A férjem villanyszerelő, őt kérdeztem.
Nem tudom hol laksz, de biztos tudna vele mit kezdeni.
Ha venni szeretnél, nekem gáz-villany van és nagyon megvagyok vele elégedve. A villanysötő szebben süt.
nem lényeges, hogy a cég embere legyen (nálam sem az volt).
A lényeg, hogy legyen valamilyen spec. papírja erről, hogy ő erősáramú készülékeket is szerelhet.
és a cég embere...viszont 220 voltosnál bedugod és kész! :D
a garancia él! :)
hát , mert gondolom, Te nem vagy villanyszerelő.
+ mint leírtad Te is+én is, a garancia csak akkor él, ha erre jogosult szakember köti be.
Akkor Te vagy az egyetlen aki úgy vélekedik ahogy én!:)))
Mindenki azt mondja, hogy a villanytűzhely az egekbe nyomja a villanyszámlát stb. stb.
Anyuméknak pl. palackos gázuk van, az is már 4500ft, szerintem azért ennyi nem megy el a villanytűzhelynél. (igaz még soha nem számoltam utána)
Semmi gond:)
Akkor szerintem veszek újat,-úgyis tervben volt) de ütésem sincs milyet. (villany, gáz?)
Vezérlés baja lesz...bocsi eddig nem voltam
tizes alatt nem úszod meg ha csak nincs valami szerelő ismerősöd
Öreg mint én:)
Igazából nem is tudom, de a tíz évet tuti elérte már:)
További ajánlott fórumok:
- Repülőn való utazáskor csak mini tusfürdő, fogrém stb vihető vagy a hagyományos normál méretben is lehet?
- Hol lehet esetleg kapni illetve venni a régi hagyományos diavetítőt? (És persze filmeket hozzá)
- Ki tudja, hogy hol lehet beszerezni neten hagyományos csattogós szárnyú falepkét?
- Nem tudjátok hol lehet Pécsen rendes hot dogot kapni? Nem wimpit, amit úgy csinálnak, hogy félbevágják a kiflit, hanem hagyományosat.
- Mivel lehet a hagyományos villanytűzhely lapjáról letisztinani a ráégett dolgokat és a rozsdát?
- Nyíregyházán van olyan óvoda, amely hagyományőrző program szerint működik?