“Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"! (beszélgetés)
Hogy vagyunk vele? Látod! NEM ADTUK fel mert itt vagyunk és próbálunk saját magunkon segíteni úgy, hogy legalább veletek velünk beszélni és hidd el nálunk a mi életünkben ez is haladás.
Hatalmas előre lépés a 20-30-40- évvel ezelőtti világunkhoz És haladunk is szépen előre. Igaz lassan de haladunk.
Én sem rágódom már, és tudom, hogy nem váltóztatom meg a világot.
Minden nap mikor fel kelek azt mondom, hogy azért is jó érzem magam.
A múltba nem megyek vissza az biztos.
Lehet igazad van.
Bizony látni körülöttem mások életét vagy házasságát.
Nem tudom kinek jobb, vagy kinek irigylésre méltóbb, de olyan jó lenne, még kicsit boldognak lenni.
És lehet a korunkból adódóan még jobban vágyunk rá.
És tényleg meg se tudom fogalmazni milyet is szeretnék.
Igen nehéz életem volt. Nagyon nehéz.
Pedig kemény edzett nő vagyok, még az arcom, a nézésem is kemény lett.
Jól írod anyának lenni jó! És a legkiválóbb bizonyítvány járna érte. De hiába a jó munka, ha hatvan évesen egyedül vagy.
Sőt nem hatvan hanem már ötven.
Én 28- évesen már egyedül maradtam (özv) ezzel a nemes felemelő munkával, amit szívvel lélekkel csináltam.
Félre ne érts, nagyon büszke vagyok a gyerekeimre. Mert tényleg jó munkát végeztem.
De a magán életem az siralmas volt az egy nagy szar.
Vissza nézve a kapcsolataimat egy nagy kalap sz...t nem ért.
szia!ma tobb idom van igy kezdettol visszaolvasom/felbe vagyok meg vele/a hozzaszolasatokat.
nagyon-nagyon megertlek.miota olaszokkal vagyok korbeveve azota "kilogok a sorbol" cask mert Magyar,azaz mas nemzetisegu vagyok.ok lenezik a masikat.ezt meg parom fia/parom olasz/is mondta,hogy az olaszok tul sokat kepzelnek magukrol.nos az osszes baratunk ilyen fellengzos,es mind olasz.evekig cask nyeltem,nyelten mig egy napon betelt a pohar/nagyon bekes,es turelmes termeszetu vagyok amugy/mondtam soha eletemben egy nemzettel sem volt problemam.nekem minden nemzet egyforma hisz vannak jok es rosszak mindenhol!
pontosan akkor nyitottam ki a szamat eloszor elottuk mikor egyik baratunk felesege mondta nekem/mackoban voltam itthion,mert tel volt es hideg/,hogy cask nem igy ebben a ruhaban akarom kikiserni oket az utcara az autojukhoz!mondta miert mi baj van vele?tiszta,kenyelmes es a sajat hazamban engedtessek mar meg,hogy azt a ruhat vegyem fel amit en szeretnek!en sosem kritizaltalak teged!ettol kezdve tobb ilyen dolog nem fordult elo.bezzeg elotte,en mostcsak egyet ragadtam ki hisz mar igy is hosszu voltam!elnezest ezert!
ird cask ki magadbol ami faj hisz mi is ezt tesszuk!
Hát igen 1954 augusztus 23-án születtem.
Be töltöttem a 64-gyet és benne vagyok a 65- ben.
Kertes házban LAKTUNK míg volt családom.
Mostanra egyedül élek.
De úgy látszik a múlt velem maradt. Mindég el tévesztem.Ez biztos belém van rögződve.
Köszi a kívánt 20-30-évet de ez kicsit sok lenne nekem.
Bizony, lehetsz is büszke! Nagymamámra emlékeztetsz, ő dolgozta végig az életét így a gyerekeiért. Sőt, mondhatni, az unokáiért is, mert 60 éves korától nálunk lakott haláláig. Mivel Gyes még nem volt, eleve a nagyikra lehetett számítani.
Bizony többet letettél Te is az asztalra, mint sokan, akik akár vezető beosztásba is kerülnek, mégsem igen emlegeti őket senki. (Nagynéném ilyen, egy szem unokával...)
Nyugdíjas vagyok. És a nyugdíjam mellet dolgozom is. Igaz szezon jellegű munkát végzek.
a január-és a február. Nem dolgozom.
Nem unatkozom és nem is unatkoztam soha sem! A világ leg szebb szakmája az enyém.
Én özv vagyok 28-éves korom óta. Gyerekeket neveltem. Az én bugyim mindig fel volt kötve. Ráadásul falun élek! Kertes házban.
Én tudom mit jelent a meló. Nem unatkoztam soha sem, csak már a munka nehezemre esik. 64-év az annyi.
Nem lusta vagyok csak már fáradt, Unokáim is vannak.(5) 23-éves a leg nagyobb a leg kisebb. 8-éves.
Egyedül élek, a gyerekeim nem velem élnek. Ha gyereknevelésből kaptam volna diplomát az kitűnő lenne. És ERRE ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK.
Soha sem tudtam mi az hogy unatkozni. De mostanra nagyon el fáradtam.
Az udvaromat a mai napig én kaszálom rendezem. És nagyon nagyon kezdek el fáradni. Mostanra maradt a net. Olvasok nézelődöm. Érdekel másoknak mi a gondja.
Engem csak az érdekelne, hogy a fórumindító miért indított ugyanolyan címmel fórumot ami már van és él?
Komolyan érdekel:)
Szia ! Jó érzés,valamint köszönöm hogy igazat adsz nekem 🤗 vaószinű hogy hasonló témában nyitok egy klubot !
Szívesen látlak,ha majd csatlakozol !! 🤗
igen nyiltan nem is nagyon erdemes,mert mindig vannak nagyon okos emberek!
en 2 klubnak a tagja vagyok,s ott el lehet mondani jot,rosszat egyarant,olyan ott mindenki mintha egy csalad lennek s ez nagyon jo erzes!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!