Nem köszöntem előre a kolléganőnek.Így nem is köszöntünk. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez a fenhajjazo szar, amiert nem koltozok haza.
Ha uj vagy, neked kellett volna bemutatkozni.
Mivel az emberek idiotak vagy elfoglaltak (amire te is gondolhatnal). jo esetben van van valaki erre, hogy korbe vezessen, bemutatja a tobbiekek.
Csak neha se ido, se ember. Lecsot kozepe. En ma tanitottam 1,5 het utan.
De mi nem mentunk el koszones nelkul :p
3 millio baros van. A neven talan nem tudjak, de tudjak, milyen kavet iszok. En mindig koszonok, ha bemegyek, es kifele is.
Erre neveltek.
(Mint mondtam:)
Ujkent nyujts kezet! Igazafol ok fogadnnak el vagy sem.
De ha uzletesz sem gonolkodsz ezen. Egy fel.
Akkor, azt kellett volna írnod, sosem köszön előre a kolléganőm, így úgy jött át, ma nem köszönt és te királylányt játszol.
Ne köszönj, ennyi.
Fogd fel úgy, hogy nem akar veled még köszönő viszonyban sem lenni, ezért ha! köszönsz neki, ő udvariasan fogadja, egyébként pedig észre sem vesz!
Ettől kezdve símán elmennék mellette, és ha! esetleg előre köszön neked, majd te fogadod az ő köszönését. Rögtön megfordul a felállás. :))
Nem csinálok. :)
De nem gondolnám, hogy nekem kellene mindig előre köszönni, mert ő mindenkinél többre tartja magát.
Milyen a felállás? Te vagy a fiatalabb, ez esetben nem csoda. Bár ma már nem is annyira elvárt, hogy a fiatalabb köszönjön előre. Függ a kapcsolat szorosságától is.
Ha ő a főnök, te a beosztott, akkor nem biztos, hogy célszerű lazának lenni. De ez már csak az ő rangkórságától függ.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Férjemnek szerelmet vallott az egyik kolléganője. Mit tegyek?
- Hétvégén lesz kolléganőm esküvője. Nagyon várom, már ezer...