Nem eszik a 7 hónaposom.segítsetek! (beszélgetős fórum)
Nagyon szépen köszönöm! Akkor már csak apukát kell megfűzni,hogy "baj"van.Sajnos a késői ebéd is csak sírással volt imme-ámmal sikeres.
Ha valami változás lesz értesítelek!
Ok.Megkeresem és elküldöm priviben.
Mi meg az elejétől kezdve végig aludtuk az éjszakát,csak aztán amikor már megnőtt tápanyag szempontjából kevés volt a tej,hiába volt,van rendes mennyiség belőle és ezért mindig egyre sűrűbben felkelt,mert megéhezett.
Szia!
Hány kg most a baba?
Az én lányom se viszi túlzásba a bébiételeket,inni egyáltalán nem iszik semmit,pedig minden etetés után megkínálom.
Szinte csak szopizik.7,5 hónapos 9 kiló.
Szia!
Teljesen együtt érzek Veled.Én pont nem régen mentem át hasonlón a kisfiammal.6 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást,7 hónapos koráig ette szépen,aztán ha evett kihányta.Ilyenkor mindig próbáltam egy hét szünetet tartani,de mindig ugyan ez jött és már enni sem evett.Aztán elvittem gasztroenterológushoz ( ha kell tudok ajánlani egyet akinél mi is voltunk,persze ha budapesti vagy).
A vége az lett,hogy egy hónapot 8-tól 9 hónapos koráig nem adtam Neki semmit enni csak cicizett.Volt,hogy óránként evett éjjelente,de megérte mert miután 9 hónapos korába újra kezdtem Neki adni a gyümölcsöket lassan de biztosan elkezdte enni.Először csak alma levét,meg egy kis barack levét,aztán amikor már 50ml kiskanállal megevett belőle adtam a pürét is.Szépen lassan újra tanítottam enni.Lassan ment.Mindig csak keveset evett.De most 10 hónaposan vajas kenyeret reggelizik,ebédre eszik főzeléket husival,délután eszik gyümölcsöt,vacsira pedig joghurtot.Tehát már napközben alig szopizik.Nagyon türelmesen szerintem megpróbálhatnád ezt a módszert.Nekünk úgy látom bejött,hátha Nektek is bejönne.Inni meg vizet adok Neki és pohárból szívesebben megissza mint üvegből.
Ja és a főzelékekkel trükköztem.Simán nem szerette,ezért először raktam Neki bele almát,az már kicsit jobban ízlett Neki de nem volt az igazi,aztán megpróbáltam őszi barackot párolni a sütőtök-krumpli variációba és az már ízlett Neki,de abból sem evett meg először hatalmas adagot.Max 7-8 kiskanálnyit.Aztán most,hogy már nem lehet normális barackot kapni őszibarackos kubuval hígítom Neki és azzal úgy eszi mint a kis angyal. :))Ja és a sütőtököt nem sütöm meg csak párolom.A lányomnál vettem észre hogy így szerette,sütve nem,így a fiamnál már ki sem próbáltam sütve mert úgy intenzívebb az íze.
ez tényleg nagyon kevés egy 7 hónapos babának szerintem... És erre a doktornő meg védőnő csak annyit mondott hogy rossz evő?????
Szerintem gondolkodj el az orvosváltáson :(
Próbáld másik cumival az üveget, esetleg pohárból is megetetheted (én béna voltam hozzá, így nekem egyedül tanult meg pohárból inni). Nem lehet, hogy túl gyorsan dől a cumiből az étele?
Inni nekem is majd 10 hós volt, míg elkezdett - pedig tápszeres volt.
Egy másik dokival való megnézetése is jó ötlet, de szerintem ránézésre úgyse állapítanak meg semmit.
Hízik? Fiam fél éves kora és egy éves kora között nem hízott egy kilót összesen, de mindig jókedvű baba volt (fél évesen kezdett el nem enni). Amikor nem evett, nem erőltettem, egy félóra-óra múlva megpróbáltam újra adni neki.
20 hós, és pl. ma nem reggelizett, csak 11 órakor, hiába adtam neki a megszokott 1/29-kor, csak szájába vette, aztán a kezembe adta a megcsócsált ételt, és közölte: kuka. 11-kor meg mind megette.
szia!
csatlakozom mariannhoz, én is elvinném máshoz... Azért ez így nagyon nem ok :( Az én lányaim se jó evők, de azért 7 hónaposan még nem volt gond egyikkel se.
Csodálkozom hogy még a védőnő is ennyire "segítőkész" :(((
További ajánlott fórumok:
- Mit adjak enni a 15 hónaposomnak kenyér helyett?
- Késő estig fent van a 7 hónaposom, alig lehet elaltani, akkor is sirás van.Ti hogy altattok ebben a korban?
- A 17 hónaposom fél az elalvástól!? Segítsetek!
- Keveset eszik a 9 hónaposom főzeléket csak max2-3 kanállal. Volt aki pici korban igy járt, a babával és nagyobb korban megjött az étvágya?
- 8 hónaposom megtalálta a gyümölcsös tálat és 8-10 szem szőllőt lecsipegetett és héjastúl, magostól megevett.Lehet baja tőle?
- Milyen immunerősítőt válasszak 21 hónaposomnak?