Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem akarok rákos lenni, de annyira leszeretnék fogyni hogy... fórum

Nem akarok rákos lenni, de annyira leszeretnék fogyni hogy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4
108. Channa* (válaszként erre: 94. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 16:48

70 kg-os anorexiás!? :DDDD

Én akkor voltam anorexiás súlyban, azaz nem voltam még abban, amikor 40 kg-ra fogytam...

ápr. 28. 16:09
Legyetek jók, ha tudtok! 🙂
ápr. 28. 15:15
Na, persze, Hilda....
105. Lady Lavender (válaszként erre: 94. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 15:14

70 kilós anorexiás? Xddd

Az elefánt meg nem tud kisegér füleken repülni.

Nem nézem meg a zagyva oldalad.

104. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 102. - Srcrss)
ápr. 28. 15:12

Hát 70-től, 70 alatt már látszanak a csontjaim, simán mondhatják hogy "beteg" vagy "anorexiás" vagyok!

Ki mondta hogy férfi vagyok?

Köszi! 🙂👍

ápr. 28. 15:09
Azoknak meg tojok a véleményére, ha nagyon akarom etióp leszek, csak úgy a hatás végett! 🙂
102. srcrss (válaszként erre: 94. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 15:09
70 kg-osan gebe vagy? Ezt nehezen hiszem el. Talán, ha férfi vagy. De sok sikert a fogyáshoz!
ápr. 28. 15:08
Szóval itt nem magamnak akarok bajt! Sőt! Az meg hogy hogy fogok kinézni, teszek rá, ha etióp leszek akkor is! 🙂
ápr. 28. 15:06
Legyen 80 alatt!
99. libikóka (válaszként erre: 97. - Fórumnyitó (anonim))
Értem.
És tudjátok mit? Jól akarom érezni magam a bőrömben! Nálam az 75 kg-nál kezdődik!
97. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 96. - Libikóka)
ápr. 28. 15:04
180 felett.
96. libikóka (válaszként erre: 94. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 14:51
Milyen magas vagy?
ápr. 28. 14:48

Az se utolsó szempont hogy életünk eddigi legmelegebb nyara♨️☀️ jön, a tavalyinál is melegebb, hát nem tudom hogy fogják viselni a túlsúlyosok!

De kardiológus ismerősöm megmondta, a fogyás nagyban hozzájárul ahhoz hogy tehermentesítsük a szív- és érrendszert, idetartozik a szív és vérnyomás!

A meleg és az elhízás pedig pont hogy terheli, hát nem tudom mi lesz itt, van egy-két durván elhízott ismerősöm!

Szóval vannak a fogyásnak előnyei is, talán még több mint a plusz kilóknak! 👍

ápr. 28. 14:40

Mától elkezdtem a projektet! (április 28., hétfő)

Mondtam egy-két ismerősömnek hogy mit tervezek, erre jöttek a lehúzó vélemények hogy úgyse fog sikerülni, meg hogy ne dumáljak, inkább csináljam!

Hát tudják hogy ha valamit elkezdek és érdekel, azt véghez viszem, ez tuti biztos!

Aztán végül azt mondta valaki hogy "Csináld meg a CSODÁT!" 👍

95 kg-ról indulok, 74 kg-nál vékony, ideális a testsúlyom, 70 kg-nál már gebe vagyok! (ez már az anorexia határa)

Vizet azt iszom, már vagy 2 liter van bennem 14:40-kor!

Vagy 3 litert meg kell inni, ha valaki ilyenre adja a fejét, mert erőteljesen tisztul a szervezet!

Csináltam fogyinaplót, hetekre, napokra, kajára, aktivitásra lebontva, azokat töltögetem, ha lesz mit! 🙂

Közben feldobta ezt a Facebook, úgy látszik ő is támogat! 🙂

[link]

"A kaja a lényeg!" (Gym Suleiman)

93. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 24. 10:54

Szomorú, hogy ennyi fájdalom és keserűség van benned.

De akik tönkretettek, őket nem fogja érdekelni az állapotod, csak magaddal tolsz ki 😟

92. 55Judit (válaszként erre: 88. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 24. 10:51

Elhiszem neked. Tedd azt most is! Mindig lássanak derűsnek, még ha belül sírsz, vagy tombolsz akkor is! Jobban fogja zavarni őket mint az hogy lepusztítod magad.

Itt egy jó idézet: "Egy pozitív hozzáállás nem fogja megoldani minden problémádat, de elég embert fog bosszantani ahhoz, hogy érdemessé tegye az igyekezetet."

(Herm Albright)👍😉😀

91. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 24. 10:16

Nem fognak megsajnálni rákosan sem, fölösleges. Talán néhány percig.

Én elhiszem, hogy mások is okozhatták a problémáidat, mert általában kettőn áll a vásár. De akik ösztönösen, teljesen az érzelmektől vezetve gondolkodtak, nem fog megváltozni a véleményük rólad, tehetsz bármit. Az ilyenek kategorizálnak. Az sem érdekli őket, ha szétverted a fejed a betonban. Mások pedig azt látják, hogy kínzoztad magad fölöslegesen. A tested a tulajdonod, ezzel magadnak ártasz, nem nekik.

90. tien (válaszként erre: 86. - Srcrss)
ápr. 23. 23:31

Nem.

Születési jogon(foggal születtem).

89. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 87. - Myra)
ápr. 23. 23:16
Azt én majd tudom, jó?!
88. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 84. - 55Judit)
ápr. 23. 23:15

"Olyannak kell lenni mint a kelfeljancsi akit lenyomni sem lehet.😀"

Kedvenc játékom volt gyerekkoromban! :)

Hidd el, sokszor felálltam én is!

87. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 21:05
És ebben mi lesz a jó neked?
86. srcrss (válaszként erre: 76. - Tien)
ápr. 23. 20:04
Boszinak tanultál? 😄
85. 55Judit (válaszként erre: 84. - 55Judit)
ápr. 23. 19:10
Ja, és én ilyen vagyok. Ajánlom, mert jó érzés.
84. 55Judit (válaszként erre: 83. - Panna.33)
ápr. 23. 19:08

Szerintem is csak az lesz: Úr Isten, hogy néz ez ki? És mennek tovább a saját dolgukkal foglalkozva.

Én inkább azt mutatnám meg hogy csak azért is jól érzem magam akármit csináltok! Pukkadjatok meg, velem aztán nem babráltok ki! Mennél jobban alám akartok vágni, annál erősebbé válok veletek szemben.

Olyannak kell lenni mint a kelfeljancsi akit lenyomni sem lehet.😀

83. Panna.33 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 18:52

Valójában saját magad tükörképe vagy.

Nem fogja senki más vinni a keresztedet, a rémület annak fog szólni, hogy mivé, milyenné váltál, de nem fogják magukat keresni az okok mögött.

82. Miss Angel (válaszként erre: 66. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 15:12

azért mertem írni,mert én többszöri öngyilkossági kísérlet és NAGYON súlyos depresszió után szedtem össze magam-sose szégyelltem,ugyh leírhatom. Senki nem segített,a gyógyszerek se,mert egyiktől rosszabbul voltam,mint a masiktol.Aztán még "öszeszedtem" egy olyan partnert,aki folyamatosan terrorizált,a gyerekkorom és a fiatal felnőttkorom se volt piskóta ,szóval én is sorolhatnám,ki mindenki tett tönkre.Csak én nem akarom ,hogy sajnaljanak,mindezt azért irom csak,hogy masnak se minden fenékig tejfel,mégis talpra áll,vagy elpusztul.Senki nem fog a sír széléről visszarángatni,nem olyan világot élünk,esetleg azok teszik meg,akik szeretnek,már ha vannak olyan emberek az életedben!!

A felsoroltak mellett voltam bulimiás,kényszerbeteg....és most ott tartok ,hogy dolgozok,van keresetem,normalis életem,van párom ....Nem mondom ,hogy sose jön vissza a depresszió,de megtanultam,hogyan "kezeljem" mivel engem nem lehet gyógyszerekkel kezelni- talán mondhatom : hálistennek.

Szerinted ki húzott ki a sz*rból?? én magamat,

elismerem,hogy nem mindenkiben van ilyen erős élni akarás,mint bennem és egyformák se vagyunk.ÉS az is igaz,hogy a "szedd össze magad" cseszegetés nem segit,még mélyebbre tol ,ezt is tudom.Viszont nem kell azokat lehurrogni,akik jót akarnak.

ÉS biztos vagyok abban,hogy van rajtam kívül itt még jónéhány ember ,akit megtépázott az élet,mégse állandóan a multban átélt sérelmeikkel,traumáikkal foglalkoznak,hanem próbálnak élni és előre nézni.

81. tien (válaszként erre: 78. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 15:03
Szóval sem mondtam,hogy normális vagyok.
80. tien (válaszként erre: 79. - Birebora)
ápr. 23. 15:03
Majdnem.
79. birebora (válaszként erre: 73. - Tien)
ápr. 23. 14:56
És elérted a kivánt hatást?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.