Négy hónap (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Négy hónap
14. Kovács Kolléga
2016. szept. 6. 10:08
Köszönöm szépen az együttérzést mindenkinek.
13. kristo_f (válaszként erre: 7. - Tavasz007)
2016. szept. 4. 19:54
Ezt ugye nem ide szántad?
12. kiscica2016
2016. szept. 4. 19:46
Nagyon megható...őszinte részvétem.
11. gabesz55
2016. szept. 3. 22:51
Meghatódva sirtam,Rèszvètem.
10. Bekacomb
2016. szept. 2. 09:12
Csodálatosan adtad át ezeket a mély érzelmeket, egészen a hatása alá kerültem. Részvétem a szüleid elvesztése miatt! :-(
9. syria
2016. szept. 2. 09:02
Kemény az élet. Az elmúlás még inkább az. Őszinte részvétem!
8. 31bc25d879
2016. szept. 2. 04:15
Részvétem.
7. tavasz007
2016. szept. 1. 23:53
szép történetet írt az újságíró!
6. Selene125
2016. szept. 1. 20:35
Oszinte reszvetem!
5. kristo_f (válaszként erre: 1. - Kovács Kolléga)
2016. szept. 1. 17:00
Az ember lassan megérti a világot, s aztán meghal."
Márai Sándor
Nyugodjanak békében! Kemény időszakod, de /sokára/ csillapodni fog a gyász, bár eltünni soha.
4. Tünci79
2016. szept. 1. 15:50
végig sírtam a történetet, őszintén sajnálom ami veled történt.
3. NomNom (válaszként erre: 2. - B4b1d52444)
2016. szept. 1. 12:20
Engem is megríkattál, őszintén sajnálom, borzasztó nehéz lehet/lehetett. Remélem idővel vigaszra lelsz és csak a szép emlékek maradnak.
Édesanyám imádja a Köröst, mindig azt mondja, hogy oda szórjuk a hamvait.
2. b4b1d52444
2016. szept. 1. 10:32
Hihetetlenül megríkattál.
Őszinte részvétem, és mély tiszteletem az erődért, amit tanúsítottál.
2016. szept. 1. 10:10
Nehéz összefoglalni egy, esetemben két ember életét. Akik a szüleim, kikkel hol jobb, hol rosszabb volt a viszonyunk.
De összetartottunk.
"Az ember lassan megérti a világot, s aztán meghal. Megérti a tüneményeket és az emberi cselekedetek okát. Az öntudatlanság jelbeszédét... mert az emberek jelbeszéddel közlik gondolataikat, feltűnt neked? Mintha idegen nyelven, kínai módon beszélnének a lényeges dolgokról, s ezt a nyelvet aztán le kell fordítani a valóság értelmére. Nem tudnak önmagukról semmit. Mindig csak vágyaikról beszélnek, s kétségbeesve és tudatlanul leplezik magukat. Az élet majdnem érdekes, mikor megtanultad az emberek hazugságait, s élvezni és figyelni kezded, amint mindig mást mondanak, mint amit gondolnak és igazán akarnak... Igen, egy napon eljön az igazság megismerése: s ez annyi, mint az öregség és a halál. De akkor ez sem fáj már."
Ugrás a teljes írásra: Négy hónap
De összetartottunk.
"Az ember lassan megérti a világot, s aztán meghal. Megérti a tüneményeket és az emberi cselekedetek okát. Az öntudatlanság jelbeszédét... mert az emberek jelbeszéddel közlik gondolataikat, feltűnt neked? Mintha idegen nyelven, kínai módon beszélnének a lényeges dolgokról, s ezt a nyelvet aztán le kell fordítani a valóság értelmére. Nem tudnak önmagukról semmit. Mindig csak vágyaikról beszélnek, s kétségbeesve és tudatlanul leplezik magukat. Az élet majdnem érdekes, mikor megtanultad az emberek hazugságait, s élvezni és figyelni kezded, amint mindig mást mondanak, mint amit gondolnak és igazán akarnak... Igen, egy napon eljön az igazság megismerése: s ez annyi, mint az öregség és a halál. De akkor ez sem fáj már."
Ugrás a teljes írásra: Négy hónap
További ajánlott fórumok:
- Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni?
- Amici első négy hónapja
- Szerinted lehet négy és fél hónapos babának teát adni, ha csak szopik?
- 3 hónapos babánál kipróbálhatjuk az eredetileg négy hónapos kórtól ajánlott Hipp instant teát?
- Négy hónapos a cicát mennyire lehet kiengedni?
- Elkezdett hullani a hajam, negy honapja szoptatok. Mit lehet ellene tenni?