Negatív teszt, terhességi tünetek... lehet mégis terhesség? (tudásbázis)
Ne haragudj, de hiába veszi ki időben, attól függetlenül teherbe eshet. Ott az előváladék...
Bár jóval kevesebb az esély rá, mégis ott a példa, hogy 10 hónapos baba lett belőle :) (Gratulálok :) )
És én is, Húgom is, és rajtunk kívül még 2-en születhettek volna meg csak előváladékból, csak sajnos az egyikkel anyu elvetélt, a másikat elvetette, mikor még nagyon fiatalok voltak.
Ez nem kioktatás, de szerintem jó, ha az ember tanul új dolgokat :)
De a megszakításostól is teherbe lehet esni, mivel az előváladék is tartalmazhat spermiumot. És ahogy az előző válaszoló Szilvi is írta, ő így lett terhes!
Már én sem szeretnék többet fogamzásgátlót szedni.
a normális megszakításos szextől nem esel teherbe,
attól igen, ha valaki nem időben fejezi be, de ha igen, mármint ÉRTI a dolgát, és úgy megszakításos a szex, abból nincs baba.
Szerintem egyébként hormonális bajod van, sajnos, a gyógyszerek miatt!!
Remélem hamar rendbejössz, én a helyedben nem szednék semmilyen fogamzásgátlót.
Én egyébként mindet elítélem, de ez az én véleményem, az oka is megvan.
De te tudod.
Kívánom a legjobbakat.
November elején (3.-án) abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését, mert állandó rosszulléteim voltak. 2 hónapig Yasminelle-t szedtem, majd újat írattam hátha javul a közérzetem de csak rosszabb lett a másik tablettától, így azt egy hétig szedtem csak, tehát nem szedtem végig a levelet. Rá 2 napra meg is jött...
Ezután múlt hét pénteken (22.-én) rózsaszínes folyásom volt, ami másnap barnára váltott, majd pici vér is volt, de vasárnap szinte már semmi, max egy kis barna.
Kb. 8-9 napja alhasi fájdalmam van, néha szédülök és émelygek, illetve a derekam is fáj. Tegnap óta a mellbimbóm is érzékeny.
Párommal azóta megszakítással védekeztünk csak. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy ez inkább csak hormonális, hogy még nem jött helyre a ciklusom?
További ajánlott fórumok:
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Negatív terhességi teszt: hiba, vagy valóság?
- Tünetek nélküli terhesség