Napok óta agyalok egy könyvön és nem jut eszembe a címe. Tudnátok segíteni? (tudásbázis)
Szia!
Érdekelnek a könyvek, de ez nem volt ismerős. Beírtam a google kép keresőjébe, hogy gyerek ismeretterjesztő könyv robot, és elkezdtem végignézni a képeket. Egyet találtam, nézz rá: Judy Hindley - Colin King: Hogyan működik a test? Ez lehet az?
Szia!
Nem emlékszem, hogy sorozat volt-e, vagy önálló könyv...csak ennyire, hogy egy robot feküdt a könyv elején(?) és a fejét felnyitották felülről. Azért köszi :) Hátha valakinek eszébe jut :)
Kettő jutott eszembe, bár úgy emlékszem, hogy egyiket sem robot meséli.
Gyermek enciklopédia? Ez vegyes, nagyon érdekes és gyerek nyelven íródott.
Illetve egy sorozat, amiből a fiamat a Csontvázak érdekelték, de van több belőle.
De szerintem nem ezekre gondoltál.
Sziasztok!
Napok óta agyalok egy könyvön és nem jut eszembe a címe. Talán itt lesz valaki, aki emlékszik rá!
Egy gyerek-ismeretterjesztő könyvről van szó, ami a 80-as években jelent meg. A4-es, keményborítós volt, témája, az emberi test. Egy robot volt a mesélő. Ha emlékszik rá valaki, kérem szóljon! Köszönöm szépen!
Manka
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- A fiam énekel egy dalt (oviba tanulhatta), nekem ismerős gyerekkoromból, de jut eszembe a teljes szöveg. Tudnátok segíteni?