Napjainkról, életünkről, magunkról (beszélgetős fórum)
Szevasztok! Ma szép időre ébredtünk, ragyogóan világít a nap. Elmentem egy körre sétálni-gyalogolni. Közben a hétvégi bevásárlást is megcsináltam.
De azért már a vékonyabb télikabátomat elővettem, legutóbb az átmeneti kabát már hűvösnek tűnt. Ez alá pedig úgy érzem, egyelőre felesleges a kardigán.
Most nekiállok, főzök egy kis hagymás babot, mára-holnapra jó lesz az!
Szia! Örülök neked is. Szeretném, ha te is csatlakoznál ismét.
Az igazság az, hogy valahogy én is úgy vagyok vele, jó lenne találni, csinálni egy olyan fórumot, ahol békesség, megértés, tolerancia, stb. van.
Egy olyat, ahol együttes erővel ki mernek állni azokkal szemben, akik csak kötözködnek, akik csak a feszkót szítják, akik csak azért is kötözködnek, ... Véleményem szerint az a baj, hogy amikor ilyesmi történik, senki sem veszi a bátorságot/fáradságot, hogy ezeket személyeket helyrepakolja. Így járnak házról-házra, és csinálják a saját műsorukat. Jó lenne ezt a fórumot megőrizni az ilyenek elől. :))
Én 7 éve keveredtem ide a hoxára, más névvel. Szerettem.
Sokkal jobban el lehetett beszélgetni a fórumokban.
Most mindenki kritizál, beleköt, osztja az észt.
Így változik a világ, változnak az emberek sajnos.
Gyakorlatilag már a régiek közül senki nem jár fel a hoxára, még azok is régen néztek be, akik eddig nem töröltették magukat. Kicsi az esélye, hogy majd pontosan ezt a fórumot fogják megkeresni...
... vagyis aki korábban csak olvasta, és még mindig ott van a fórum a kedvencei között, vagy
... konkrétan egy-egy személyt keres,
... az fog ide találni.
Remélem, azért nem lesz belőlem őskövület, mire megszólal itt rajtam kívül valaki! :))
Nem is rossz fórum cím. Kár, hogy olyan gyorsan kifújt. Pontosan 10 évvel ezelőtt, pontosan 10 hónap alatt, összesen 30 hozzászólás, de gyakorlatilag senki sem kezdte el a címben szóló témát írni önmagáról, családjáról, ...
Mindenki csak a másikra kíváncsi, a másik életébe szeretne, (akar) bele látni, és a sajátjáról mélyen hallgatni. Miért is? Mert minél kevesebbet árulsz el magadról, annál kisebb támadási felületet adsz másoknak. Ez a tanítás. És ez az élet, amiben élünk. Sajnos! Hogy már titkolni, takarni kell önmagunkat, ha nem akarunk célpontokká válni. ...
Azt írják, hogy látták, milyen sokan olvastak bele a fórumba, és mégsem írtak bele...
Azt hol lehet látni???
Régi motoros vagyok, de ezt még nem tudom! Valaki?
kkor tartsuk fent és ha a kedves fórumindító benéz szóljunk rá hogy "fogd be és takarodj"...:-))
Szóval
Napjainkról,életünkröl,magunkról...
van valakinek hozzászólása?
:D
Pedig jó a cime a fórunmak,engem megfogott,ezért néztem be ide legelőszőr.
Május 13-án kattintott utóljára:)
..és látod,a Fórum mégis él:D
..és tényleg! itt mindeki magát adja,ő is:D
Ez ám a fórum,nem semmi:-)))))
Van ám értelme nagyon!!
Kedvesem,hányan nézték már meg?Valami oka csak lehet hogy tovább is állnak!A többit meg elüldözöd majd...Na jó,befogtam felszólítás nélkül is :-)))
Hát, le vagyok döbbenve!
Pedig én rendi akartam lenni veled,irni a fórumodba...
Sokfélék vagyunk mi emberek,hiába...
190
Szia!
Flossybaba,milyen suliba jársz?
Mik a gondjaid?Vannak barátaid?
kirááááááááááááááááááááááály, 120an megnézték ezt az oldalt;))))))))))))))))
azé tudunk valamit:D
További ajánlott fórumok:
- Mennyit szabad magunkról kiadni a világhálón?
- Az óvónők állandóan kifaggatják a fiamat a családi életünkről
- Néha úgy rámjön, hogy egy csomó képet felpakoljak az iwiw-re magunkról, de utána mindig megbánom.. veled is szokott ilyen előfordulni?
- Miért nincsennek emlékeink a méhen belüli életünkről?
- Hogy lehet jó képet készíteni magunkról?
- Állásinterjún mit NEM tanácsos, illik mondani magunkról és az új, régi helyről (irodai munka)?