Nagyon tudok érzelmileg kötődni! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Trendi?
Az érzelmeket is már trendizzük?
Ha erős a ragaszkodás (valakihez vagy valamihez), akkor jogos, hogy erős legyen a veszteség esetén a csalódás is.
Szerintem ez elsősorban alkati kérdés.
(Az más dolog, hogy manapság nem ez a "trendi".)
Nekem jó.
(Egészen addig, amíg nem csalódás a vége.)
Miért?
Szerintem ez csak azok számára "baj", akik nem ilyenek.
Én sem szeretem a változásokat!
Van amikor viszont muszály..
Nekem volt regebben egy Lg kinyithatós telefonom és annyira szerettem,hogy amikor elromlott,4 x is újra csináltattuk!Sokáig tudtam még akkor használni.Ez csak telefon volt pedig.🙂
Erős tévedés!
Az én volt kedvesem,mindig azt mondta,hogy nem tud élni nélkülem és nem is akar.Volt hobbija,munkája,barátai is.
Ő így is rám tapadt.
Tudom milyen az nagyon is,amikor egymás után vagy egyszerre jönnek a rosszak..
Nekem apukám halt meg rá két hónapra a nagyim,egyszerre voltak kórházban is sokszor.A párkapcsolatom is lezárult a két haláleset között(13 év).
Egyszerre 3 személy szűnt meg a számomomra 2 hónapon belül.
Tárgyaid ne nézd,amit tudsz tegyél el és türelem..
A sok rossz után én azt hittem ez már sok ezt már nem bírom ki..mégis túléltem és persze még 2 rossz is történt utána 1-2 évre rá,de már mindent eltudok viselni,azt hiszem.
Az idő segít,de nem hetek.Akár évek.
Nagyon tudok kötődni és ezért is olyan nehéz ez nekem is.
Nekem csak az idő segít kicsit..
Neked ezek mind friss események,több idő kell mire picit jobb lesz.Csak éppen ezért rossz kötődni...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- 3 éves nagyon székrekedéses lányommal mit tudok kezdeni?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Van valaki, aki esetleg nagyon keveset tud inni? Nekem kb fél liter elég egy napra, mert egyszerűen nem tudok többet inni :(
- Miért nem tudok kötődni hozzá?