Művész kontra nem művész (beszélgetés)
Hát nem tudom...
Tudok olyan példát is említeni, aki nem féltékeny, de borzasztó természete van. Hiába koptatom a számat, hogy figyeljen oda, mert ez nem lesz így jó, stb., sajnos csak ideig-óráig képes rá, aztán újra rázendít. Én szeretem őt, mert ismerem és nem sértődök meg semmin, amit mond, tesz, de sajnos attól még randa természetű:S
Igen., rosszul esik, ha az embert szembesítik a rossz tulajdonságaival.
Mindig azt gondolom, hogy esetleg észbe kap az akinek mondom/írom, de aztán rájövök, hogy csak pillanatokig képes az illető elgondolkodni és máshogy cselekedni.
Sajnos azt kell mondanom, hogy nálatok ez a probléma mindig meg lesz, és ha a férjed elmenekül, és lesz majd más melletted, vele is ezt fogod tenni.
Van barátnőm, aki hasonló hozzád. Hiába dumálok neki 40 éve, nem változik. Minden egyes pasit kicsinál/elüldöz maga mellől, aztán azon siránkozik, hogy bezzeg nekem milyen jó, mert a férjem nem hagy el. Hát igen, az én rossz tulajdonságaimat úgy tűnik egyszerűbb tolerálni.
Neked, ha változni akarsz, akkor nem csak addig kell erre koncentrálnod, amíg elolvasod esetleg az én hozzászólásomat és úgy érzed a földbe döngöltek, hanem állandóan. Valószínű, hogy így nevelkedtél, így ez számodra egy teljesen normális viselkedési forma, ezért azt gondolhatod, hogy miért is neked kellene változnod, amikor megváltozhatna a világ inkább...
próbálj változni,mert elveszited,
mind a kettőtök életét tönkre teszed,
Bolhából csináltál elefántot.
Most aztán fújhatod.
Na pedig úgy volt, hogy ma lesz az az andalgós progi, ami kettőtökről szól.
Most meg kivagytok.
A holnapi progi már nem ilyen lesz, mert akkor nem lesz előtte tánc.
Ez olyan kutyaharapást szőrével terápia lenne, hogy látod, hogy táncol, de örömmel nézed, és utána örömmel elmész vele kettesben progira. De úgy látszik, hogy ezt nem nagyon szorgalmazod, pedig jó hatásos lenne szerintem.
Annyira féltékeny, hogy ő ezért azt gondolja, hogy korlátozhatja a férje szabadságát. Úgy tűnik náluk ő mondja meg a férjének, hogy mehet vagy sem, pisilhet e, kakilhat e, vehet e levegőt....
Igen ronda emberi tulajdonság. Fogalmam sincs, hogy ezt miért viseli el bárki...
Lehet csak én nem értem.
Mi az,hogy elengedted egy rendezvényre?
Komolyan nem értem.
További ajánlott fórumok:
- A csábítás művészetét hogyan lehet megtanulni?
- Vén Európa Művész Kávéház
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Milyen ember egy művész? Az írok is művészek? Az is művész, akit nem hajt állandóan az alkotás vágya, aki néha lusta alkotni?
- Bármi, ami a művészetekhez közel áll (Szólánc)
- Saját művészeti kiállítás. Hol? Hogyan? Ki szeretném állíttatni a festményeim.