Munkatárs tinder (beszélgetés)
Alapszabály: házinyúlra nem lövünk.
Rád ismert, így rájött, hogy nem vagy lőhető.
Lehet, hogy ott a Tinderen fel se ismert arról a képről este, csak reggel esett le neki, hogy jé, ez a tapadós csaj a melóhelyről, így bontotta a vonalat.
Azt nem értem, hogy ha kell a pasi, akkor miért nem személyesen tudatod vele, miért a Tinderen. Lehet, hogy ő se érti. Na mindegy, sok sikert.
Jaja😂
Bocsi😘
vagy inkább a topik indítónak tanácsolod :D
én is ezt írtam neki, hogy később, még ha lesz egy kis alkalmi etye-petye, egy munkahelyen ciki utána összefutni mindig :D
Értem,köszi a kimerítő infót.
Bár nem hiszem férjem örülne ha tindereznék😂
Neked azt tanácsolom,ne munkatársi körben kereskedj:)
Lehet tündért akart írni, csak elütötte a betűket. :)))
Pár tündér(i) munkatársam már volt.
társkereső applikáció, de a legtöbben inkább alkalmi szexpartnert keresnek.
Tény, hogy vannak, akik tartós kapcsolatot találnak, de inkább alkalmi találkákra/ismerkedésre való.
Letöltöd a telóra, kell egy fotó. És úgy működik, hogy elkezdi feldobálni neked a beállításaid alapján azokat, akik érdekesek lehetnek (pl meg tudsz adni kort, távolságot tőled, ilyesmit)
Ekkor eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem, ennek megfelelően jobbra vagy balra húzod.
Ha a másiknak is tetszel, akkor lesztek egy "pár" és akkor tudtok írni egymásnak.
Sziasztok!
Van egy munkatársam, akit nagyon kedvelek, és eddig úgy gondoltam, hogy tetszem neki. Nem volt semmi köztünk, csak valahogy abból, ahogy rám néz, ahogy mindig keresi a tekintetem, mikor poénkodik, nagyon segítőkész velem, többször együtt indultunk haza, mert úgy alakult, hogy egyszerre végeztünk (sokszor úgy tűnt, hogy direkt csinálja).
Aztán egyszer kidobta nekem a Tinder, mire én likeoltam, gondoltam miért ne.. Meglepődtem, mikor kiírta, hogy párban állunk, de örültem neki, viszont nem írtam rá. Ez egy este volt, reggel mikor ránéztem meg azt láttam, hogy bontotta, szétvált.
Nem értem az egészet. Ti mit gondoltok? Most egy ideig nem tudunk személyesen találkozni.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora...
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?