Munkahelyi kiközösítés.. (beszélgetés)
Ezek után végképp nem értem, hogy miért gondolják, hogy elveszem más elől a munkát. Kérdeztem, hogy van-e más oka annak, hogy velem veszekszenek, egyszer ki is hallgattam mit mondanak rólam, de ezen kívül semmi...
Hát majd kialakul, remélem lassan elmúlik.
Most az a bajod, hogy kiközösítenek, vagy az, hogy a 20 éves csajszit jobban kedvelik?
Ahogy neked a csajsziról, úgy a kolléganőidnek is van véleménye rólad, és én is azt vallom, hogy nem alaptalan.
Szia :)
Biztos csak irigykednek rád...
Én is voltam kiközösítve az első munkahelyemen ahol 6 hónapot dolgoztam,persze rosszul esett,de sz@rtam rájuk egy nagyot.Ez megszokott társaságba kerültem és nem fogadtak el.Volt több konfliktusom is,de mindig megvédtem magam,utána pedig teljesen másak voltak...kedvesek voltak utána.
kevesebb az olyan vendég, aki a helyhez ragaszkodik, de van ilyen is, pl. a kisgyerekesek, akiknek nem mindegy, hogy milyen meszire kell menniük.
Legtöbbször viszont a megszeretett fodrászt, kozmetikust követik.
Járj nyitott szemmel. Ha igazán megkeserítik a kolléganőid a munkanapokat, akkor hosszú távon talán a váltás lesz a jobb megoldás. Ámbár ha egész nap dolgozol, inkább a vendégekkel vagy kapcsolatban, nincs idő a kolléganők picsogását hallgatni. Neked kell tudnod, hogy mennyit tudsz elviselni ebből, mennyire éri meg.
Azért évekig nagyon rossz hanguulatú munkahelyen dolgozni rendkívül megterhelő.
Ez sok helyen így megy, nem csak ilyen munkahelyen, többnyire az a megoldás, hogy nem veszel róluk tudomást. Jelenleg azért is fújnak rád és szekálnak is mert látják bánt vagy zavar. Én kipróbálnám azt milyen amikor tudomást sem veszel róluk csak teszed a dolgod, talán annyiban könnyebb dolgod van, hogy legalább a vendégeddel tudsz beszélgetni, lefoglalod magad ilyen téren, ha egész nap nem szólna hozzád senki akkor úgy rosszabb lenne.
Én eszerint dolgozom: egyáltalán nem baj ha jóba vagyok a kollégáimmal és normális a hangulat viszont nem barátkozni jöttem ide, ennyi.
Ja, amugy meg soha nem kuldtek el senkit, mert jol dolgozott es gyorsan. Mellesleg porgeted a forgalmat s ez a szalonnak is jo.
Probald meg beajanlani a varakozokat a kozmetikaba egy szemoldokszedesre vagy egy manikurre, s halasak lesznek neked. Ok igen.
Mas reszrol, nehogymar neked legyen gaz a fizetesed, mert ok lassuak vagy akarmi. A te penzeddel is jatszanak.
És tenyleg elveszed a vendegeket toluk? Gondolom nem, ezert inditottad a temat, mert igazsagtalannak gondolod.
Amugy ha elmesz, akkor a vendegeid ugy is teged hivnak ok meg mennek utanad.
Ha meg kedves a fonokasszony, beszelj vele.
Ugyanazon a területen dolgoztok a szépségszalonon belül? Gondolok itt pl kozmetikára, műkörömre stb..
Szerintem a kolléganőidnek inkább azon kellene dolgozniuk, hogy hozzájuk is sokan járjanak. Nem a te hibád, ha téged jobban szeretnek a vendégek. Váltáson gondolkodtál?
Sajnalom. Ilyenek a nok..
Altalaban pedig kijonnek egymassal a szalonokban, sot, mivel ajanljak a masikat, meg az tobbiek vendege is no. (kiveve ha ugyan az a terep)
Mit tehettel, hogy azt gondoljak, hogy elveszed a vendegeit?
Ha a megbeszélés nem ér semmit, akkor nem nagyon van hova tovább....
Ők miért gondolják, hogy elveszed előlük a vendégeket?
Érdekes lehetne megtudni, de nem mondom, hogy van jelentősége. Sokan mondják, hogy ha többen is egyetértenek valakiről valamiben, akkor az illetőnek magába kell néznie, mert biztosan a többségnek van igaza. Én meg úgy gondolom, hogy néha így van, néha meg nem. Főleg olyan munkahelyen, ahol csak nők dolgoznak, simán bármilyen pitiáner, kicsinyes dolog oka lehet a kiközöstíésnek.
Amit ha értelmesen megbeszélve nem lehet megoldani, akkor szerintem sehogy.
Kiközösítenek a kolléganőim, mit tegyek?
1 éve dolgozom ezen a munkahelyen (szépségszalon) és 1 éve ugyanaz a konfliktustéma: el veszem előlük a vendégeket, pedig erről szó sincs...a megbeszélés meg nem ér semmit... :(
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)