Munkahelyemtől Gyed miatt vagyok távol, munkaügyinél regisztrálva, azon keresztűl, csinálhatok tanfolyamot? (tudásbázis)
5. f8db0709b8
2009. nov. 15. 09:07
Sziasztok!Én is voltam a munkaügyiben,gondoltam a kicsi mellett elvégzek valamit,mert több papir,több lehetőség!Azt mondta a hölgy,nem lehet tanfolyamot végezni,csak akkor ha visszamondom az államkincstártól való juttatást, a családin kivül!Igy meg kell várnom mig betölti a 3évet!
4. agnes89
2009. nov. 14. 20:57
A munkaügyis támogatások áltaában 100%-ban támogatottak, mellette szoctámot, vagy keresetpótlót is kaphatsz!
3. agnes89
2009. nov. 14. 20:55
Hát amennyiben 1,5 évet betöltötte a gyerek, és nincs érvényes szerződésed (ugyanis a munkanélkülieket támogatják elsősorban). De ha tutira akarsz menni kérdezz egy munkaügyist. Bár mintha lenne valami olyasmi is, hogy gyed/gyes alatt is lehet valamit csinálni...
2. monácska30
2009. nov. 14. 20:55
ezeket a tanfolyamokat nem lehet gyedből fizetni olyan drágák , hátha van valami támogatás?!
1. monácska30
2009. nov. 14. 20:52
Munkahelyemtől Gyed miatt vagyok távol, munkaügyinél regisztrálva, azon keresztűl, csinálhatok tanfolyamot?
További ajánlott fórumok:
- Végeztem a sulival, de nem találtam még állást. Regisztráltattam magam a munkaügyiben, de azt nem tudom hogy most akkor van-e tb-m?
- Munkaügyi Központ - regisztrált álláskereső?
- Megszüntették a munkaügyi regisztrációmat, későn jelentkezés miatt, ha 60 nap múlva újra regisztrálok, mikor jár az aktív korúak ellátása?
- A munkaügyi központban szólnom kell, ha lesz munkahelyem vagy automatikusan tudatja velük a munkáltató?
- Mi a határideje a munkaügyi központoknak, munkahelyeknek kiadni az adóbevalláshoz a papírokat?
- Ha meg szűnik az ápolási segélyem és újra regisztrálnak a munkaügyi központban, hány órás munkaviszonynak számolják?