Munkahely és fantáziálgatások (beszélgetés)
Szóval elmentem tegnap a fellépésre bnőmmel, szabadtéren volt, és ahogy odaértünk a park bejáratához megláttam őt a színpadon, és ő már akkor engem nézett, nem tudom, mintha érezte volna, hogy ott vagyok xd utána leültünk a színpad mellett, vagyis majdnem mögötte és láttam, hogy néha ki-ki nézett rám a fellépés közben. Amikor vége lett, ők pakoltak be a kocsiba, beült a kormányhoz, és mondta bnőm, amikor a másik oldalon mentünk, hogy engem néz a kocsiból.
Ma ebédnél szerintem direkt megvárta, hogy végezzünk, mert mikor visszavittem a tálcát és megfordultam ott állt mögöttem és mosolygott rám, pedig előtte nem is volt a közelemben...vigyorogva köszönt nekem, én is mosolyogtam és köszöntem neki. Itthon pedig mikor felmentem facere írt nekem üzit...a többit majd mondom ha még jönnek a fejlemények :D
Rosszul csinálod!
Ilyen nézések a menzán történnek,szóval szerintem fizess be egy ilyen helyre,oszt majd ott jól megnéznek:D
Hajrá katushkahhh:D
Frufrut??? végre lenőtt, dehogy vágom :DDDD
na várj...gondolkodom...kutyával való frizbizés közben, több sofőr is beszólt, igaz mosolyova, na jó-vigyorogva....lehet őket bejelölöm :DDD
A macska? A kutya? Csak van valaki?:))))
Esetleg vagd le a frufrut es igy latni fogod, hogy beza neznek am, azt eszre is kell venni!!!:DDD
Es visszamosolyog.
En is:)
De ha visszajarunk ide, talan szeptemberre csak eljut odaig a sztori, hogy egeszen mogotte allt a sorban es igy nozhette kozelebbrol isXD
De legalább a takarítónőnek kevesebb dolga lesz:D
Aztán ügyes légy,használd ki a facebookot,ha már vissza jelölt!:)
ja,nagyon nézni én is szoktam a női nem egyedeit:D
én abban bíztam,ma már olvashatunk valami pikáns kis sztorit a berántásodról:D
de akkor az még várat magára:)
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Erotikus fantázia... Csak a párodról fantáziálsz?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?