Munkaalkalmassági vizsgálat Szeged (beszélgetés)
Hát, köszi. :) Rámférne, egyedül vagyunk itthon a csajokkal. :D Így kicsit döcög minden....
Őket nem érdekli a begyulladt nyálmirigyem. :D
Lényeg, hogy most már sínen van a dolog.
Ne betegeskedj, légy szi' mielőbb gyógyulj meg! :))
Nos, a téma margójára. Mert nem kötelező mindent mindenkinek tudni:
Bizony megérte rákérdezni a háziorvosnál... ennyi. :)
Meg tudja majd csinálni, csak szerződéskötés, stb.
(Van vmi kínom, amúgy is át kellett menjek. Ha már ott voltam, mellékesen rákérdeztem.)
A kérdés amúgy nem arra vonatkozott, hogy jézusom, mit kell csinálni, hanem, h hol van SZEGEDEN NEM szerződéses üzemorvos......
De találtam.
Nem állítottam, h alkalmazott vagyok. ;)
Már találtam, köszi
Nem kioktatás, leírtam, hogy hogyan lehet elintézni.
A körzeti orvosnak nem dolga tudni, hogy melyik üzemorvos milyen feltételekkel vállal, ha vállal, új pácienseket. Nem fog helyetted telefonálgatni. Ha szerinted a másik javaslat hasznosabb, fogadd meg azt! Ennyi.
Szerintem nem volt kioktatás.
Teljesen igaza van.
Csak a munkaalkalmassági dokihoz kell menni, ő szakma szerint elvégzi a szükséges vizsgálatokat, te kifizeted és már meg is van.
Nálunk itt Pesten van az SZTK-ba, pincér 1 éves alkalmassági 8 ezer Ft.
Gondolom Szegeden is van SZTk, így menj oda.
Figyi. Azért kérdeztem, mert akiket a google kidobott, csak szerződéses alapon csinálják. Nekem olyan kell, aki egyénileg is intézi.
Nincs szükségem kioktatásra köszönöm. Nekem tüdőszűrés kell, az megvan, EÜ kiskönyv is van, de újat kell vegyek, mert másik városra szól az első.
Ennyi. De köszönöm szépen a kioktatást.
Hol tudok munkaalkalmassági vizsgálatot csináltatni, ha magamnak intézem?
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már olyan, aki elbukta a munkaalkalmassági vizsgálatot?
- MR vizsgálat Szegeden!
- Sperma vizsgálatot hol végeznek Szegeden?
- Trombofilia vizsgálatot hol végeznek Szegeden?
- A munkaalkalmassági vizsgálatnál ha ugyanannál, ha más orvosnál vagyok, akkor megnézi a két évvel előtti állapotot, vagy csak a jelenlegit?