Most jöttem rá, mennyire lusta vagyok. (beszélgetős fórum)
Ha olyan kedvem van, beindulok és csapágyasra pörgök :) Télen több a szabadidő (nekem havat lapátolni nem kell).
Jó módszer a felírás. A listát úgy készítem, hogy előre veszem a könnyen, gyorsan elvégezhető munkákat. Jó érzés, ha a többelemű lista harmadán, felén túl vagyok, ösztönöz a továbbiak teljesítésére, amiket ha nem végzek el, utálom magamat érte. Micsoda dolog pár perces munkákat napokig halogatni! Nem csinálja meg helyettem senki, szóval nem érdemes patópáloskodnom, s rosszul éreznem magamat.
Ne halaszd el holnapra amit el halaszthatsz ma.
Nem vagy lusta:)
Én a konyhaszekrényt akarom belülről kipakolni már évek óta, de nem visz rá a lélek. Az ablakok nálam is csúfosak, de ahhoz sincs kedvem. Azt látom, hogy aki aktívan dolgozik azért nincs ereje, kedve, ideje aki meg idősebb, nyugdíjas azért:)
Én is azt mondom, nyugi megvár, senki nem fogja megcsinálni helyetted:)
Ne pörögj rá, nem ér annyit.
Itt már annyian letojtátok ezt a dolgot, h tele lehet tojással.
A következő Húsvétkor jövök tojásoké.
Én is letojom, hagy szaporodjon.
Ha "rám jön" a pakolhatnék és a takaritási vágy akkor felirom egy papirra ,melyik nap mit kell elvégeznem és ilyenkor jobban összekapom magamat.Jó érzés este látni a sok "kipipálást".Nekem bevált ez a módszer,mert ösztönzőleg hat rám.Persze ,mondanátok,gyermeteg..lehet,de nekem bejött ez a módszer.
Igen,én is igy vagyok ezzel.
nem lusta vagyok, csak hét közben elfáradok, hét végén jó pihenni. Ettől persze a házimelót elvégzem, de jól esik 2 napig lazitani.
Persze ha van vmi jó program, az nem fáraszt, hanem feltölt.
én most már eldontottem, hogy vasárnap én inkább pihenek. Elég nekem a hét minden napján a pörgés
Úgy látom nem vagy szívbajos:)
"Élvezd ki"! Szó szerint kellene érteni. Mindenki lazítson, gondoljon az egészségére, mit kell karbantartani. Tehát szabadidő van, torna, diéta, hölgyeknek masszás tetőtől talpig fejtől lábujjakig, hüvelygombamentesítés, férjtől, baráttól hüvely-kényeztetés. Pasiknak prosztata edzés, masszás, ha baj van a "szervvel", edzés, és persze a szex kényelmesen, ráérősen. Mire minden rendbe van, a korona is "lelép"!
az ablakot én is nézegettem,a múlt héten,aztán gondoltam egy nagyot,és merészet,megpucolom kivülről,
na, kimegyek nagy lelkesen,fel a létrára,egyet lemostam,a másodiknál,kiment alólam a létra,a virágoskertben landoltam,még jó hogy a fejem az aranyeső bokorba vertem be,nem a betonba,na tőlem egyenlőre úgy marad,ott egye meg a fene,még mindig sebes a fejem,
Eddig arról írtál, mi az, amit nem csináltál meg. Milyen érzés, ha arra gondolsz, amiket már megcsináltál?
Legtökéletesebb arányban vannak a nemek! Nálunk 4 db férfi, 1 db 76 éves, és 1 db jómagam :)
En is letojom. Most annyival könnyebb, hogy mindharom lányom otthon van és tudják, hogy anya nem jó mérgesen, így mire hazaérek, rend van. Az ablakokat nézegetem, halogatom, vhogy annyira nem izgat a dolog
Ezt valahogy nem értem. Mi az, amit csináltam?
Ruhákat összehajtogatom, be a szekrénybe szépen. A szennyest nem szeretem gyűjteni, viszont port törölni nem szeretek.
Dettó, pl abban amit lehet és kell elől hagyok, szárirtóról veszem le a ruhát, gyűjtöm a szennyest.
Mi az, amit csináltál? Lehet házimunka vagy más is.
Ha van lehetőséged a lazulásra és a nyugis lustálkodásra, használd ki! Nem lesz mindig ilyen.
Jó is a kertészkedés, én is szeretem, csak hamar elfáradok, megfájdul nagyon a hátam.
tegnap csináltam,már olyan a kezem mint a smigli,annyira kiszáradt a sok kézmosástól meg pancsolástól,
ma nem csinálom,legfeljebb kertészkedek kicsit,de még azt is meggondolom,
A lényeg, hogy én tényleg lustának érzem magam. Bár, mások nem tartanak annak, de míg nem ragyog a ház, és van egy szál gaz a kertben addig úgy érzem lusta vagyok.
"Most jöttem rá, mennyire lusta vagyok." a cím.
Erre reagáltam, de mivel nem érek rá lustálkodni, így már itt sem vagyok.
Minden jót!
majd ha elmúlik ez a rémálom,a kedvünk is megjön,
nagyivben letojom,ha van kedvem csinálom,
ha nincs nem csinálom,nem is izgat,
Nem lustálkodásról van itt szó.
További ajánlott fórumok: