MORA terápiáról hallott valaki, esetleg gyógyult vele? (beszélgetés)
Én voltam most 2016-ban MÓRA kezelésen, kb 8 alkalommal. Korábbi években nagyon megszenvedtem a nyarakat, hetente több tüsszentésrohamom is volt. Most a MÓRA után kb havonta egyszer tüsszentek hármat, ami elég jó.
Szóval én meg vagyok elégedve vele.
Na erről ennyit valóban :) Hit kérdése az egész..
van aki attól is meggyógyul hogy strucctollakkal legyezgetve körbeugrálják... vagyis nem attól de elhiszi hogy attól
Sajnos a PhD-hez sem jár mindig automatikusan ész és tisztesség.
Én inkább orvost váltanék.
Szia!
Szerintem próbáld inkább ki,ne hallgass senkire.Vannak itt páran,akik ha feljön egy hasonló téma,rögtön ráugranak,hogy áltudomány.Biztos okosabbak a feltalálóknál,az orvosodnál...:DTe inkább az orvosodra hallgass!:)
Mire alkalmas a MORA-diagnosztika és terápia?
Elektroakupunkturás mérésekkel, homeopátiás információk felhasználásával és számos egyéb diagnosztikus lehetőség kombinálásával holisztikusan tudjuk kivizsgálni, majd célzottan gyógyítani patienseinket.
- Mérhetők és javíthatók a test aktuális energiaszintjei.
- Többszáz allergén (pl. élelmiszer, pollen, adalékok, gombák, stb.) programozott tesztelése.
- A krónikus, degeneratív, allergiás betegségeket jelző savasodás mérése. (sav--bázis viszonyok).
- Geopatiás terheltség (földsugárzás), elektrosmog kimutatása. (elektromos eszközök, vezetékek, stb.)
- Gombateszt (pl. cancida) civilizációs ártalmak kimutatása.
- 5-elem teszt – diagnosztika a hagyományos kínai orvoslás szerint a betegséget okozó – kiváltó szervek keresésére.
- Bach virág teszt alkalmazása (pszichoszomatikus összefüggések keresése) a betegséget befolyásoló, kiváltó lelkiállapotok gyógyítására.
- Kémiai elemek teszt terheltség, toxikus és hiányállapotok kimutatása.
- Ásványi sók (dr. Schüssler-féle), vitaminok tesztje, hiány- többlet kimutatása, terápiája.
- Fogteszt program 5 fogorvos által összeállított teszt – gócvizsgálat, amalgámterhelés, fogászati anyagok összeférhetetlenségének vizsgálata, stb.
- Nosoda-teszt segítségével kimutathatók a régi betegségek nyomai.
- Csakra-teszt,
- Meridián-teszt
- Gyógyszer-teszt
- Degenerációs-teszt – degeneratív elváltozások, rákmegelozo állapotok, daganathajlam szürése, tesztelése
Áltudományos hablaty, szélhámosság.
További ajánlott fórumok:
- Ki hallott, vagy esetleg ki vett és használt Golden (GNLD) termékeket?
- Sziasztok! Van köztetek olyan aki vízallergiától szenved? Esetleg hallott már erről a betegségről...
- Valaki hallott már (esetleg kipróbálta) az uszodatamponról? Valóban véd a fertőzések ellen?
- Ki hallott róla vagy esetleg használta a Neodolpasse infúziót (Fresenius Kabi)?
- A gyermek nemét megállapító teszt! Hallott valaki róla? Esetleg használta?
- Milyen érdekes, vicces, esetleg veszélyes, nem mindennapos szakmákról hallottatok már?