Molettebb nők alsónemű divatja (beszélgetés)
hat vagy vagy... olcso vagy jol kinezo :)...
En speciel a lengyel piacon vettem nagymama fazonu feher pamut bugyeszeket, ami apol es eltakar fele. Fene a divatba, nem fogok hordani kenyelmetlen csipkes izeket, foleg ha dragak :). Arrol nem beszelve, hogy 100 kilo kerul az ember lanya beleles a tukorbe egy ilyen csipkes francia izeben, es talan a hasatol nem latja a bugyit sem... szoval ezt az elmenyt mindenkeppen kihagyom :) (csak proba cseresznyebol rendeltem ilyet, hogy hogy allana, bar soha nem birtam felprobalni, mert kicsike volt nem kicsit es nem azert, mert en csaltam a merettel, mert akkoriban 46-os cuccokat hordtam)
Hétköznapi, mindennapi, vagy ünnepi, alkalmi viseletre gondolsz?
Mert munkába inkább sztreccsest hordanék, (ezek fehérek, esetleg pasztell színűek, kissé gumírozott alapanyagúak némi diszkrét mintával, pamutosak, tehát nem fogja irritálni a bőrödet, a verejtéket beszívja, a válltömtést alkalom adtán jól tartja, és jól szellőzik is. Ez az elsődlges elvárás tőle.
hat a modell inkabb husika, meg csak nem is molett :), vagy joltaplalt...
en ugy kepzelem el ezt, hogy a ket vegletet mutassa meg minden fazonban, ennyi penzert mar talan ezt is meg lehetne oldani...
mutasson egy 58-as meretu not, es mutasson egy 36-ost.
Erre tudod, mit lehet mondani :). Szived joga, egeszsegedre.
Azt sem mondtam, hogy borotvald le, vagy hagyd ahogy van... olvasd el megint :)
laza csuklomozdulattal kuldtem anno vissza ;), nem nagy meretek :) (en meg valoban 48-as voltam... nem a kinai meretezes szerint, hanem, ahogy a nagy konyvben meg van irva - anyum szabo... szoval kicsit azert konyit a meretekhez :), rutinbol 52/54-et rendeltem, mert mig ruhakban ok volt a 46/48, alsonemuk teren a Triumphot leszamiva mind elmeretezett lok...a)
amugy meg el tudsz egy ilyet kepzelni egy 100-120 kilos non? (az a 56/58 kb) has meg minden, kifittyen ide-oda... baaaah :SSS, szoval ez parasztvakitas pusztan...
miert nem mutatja meg az 56/58-ast is modellen? akkor eleve lathatna a nagy meretekkel rendelkezo no is, hogy kb. hogy fog rajta mutatni (mert ugye egy 2000 Ft-os bugyirol van szo...)
Nézd,én tudom,elég tájékozott vagyok,de nekem ez kényelmes!Ezt bírom elviselni!
Hát a borotválás,na igen,minden szőrzetnek az ember testén funkciói vannak-ezt is tudom,de gusztusosabb bozont nélkül az ember lánya :)
áááááááááá, soha nagyobb bántás nem érjen.
Megfizettem az árát :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű alsónemű van rajtad most?
- Ti hova dobjátok ki az elhasználódott alsóneműket?
- Honnan lehet ténylegesen 100%-os pamut alsóneműt venni?
- Milyen színű alsónemű van most rajtad?
- Szociális otthonba hozzátartozómnak temetési ruhát kell vinnem. Gondoltam fekete nadrág, meg fekete ing, de alsónemű is kell vajon?
- Hol tudnék Szegeden pamut alsóneműt vásárolni, ahol nem horror áron van?