Hogyan működik a mobilról indított parkolás? (tudásbázis)
8. hpetra22
2023. nov. 9. 15:22
Az igaz, hogy feláras, de ha nem tudod előre, meddig parkolsz ott, akkor sokkal jobb megoldás.
7. andi6020 (válaszként erre: 6. - ,zumba)
2023. nov. 9. 15:02
Csomagtól függően.
6. ,zumba (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2023. nov. 9. 14:54
Parkolási díjon túl még sms költség...nem vagyok fejőstehén.
5. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. nov. 9. 14:53
Nem nevetlek ki, én is így cselekszem. Nem bánt, hogy maradinak titulálnak. A mondern módszert nem ismerem.
2023. nov. 9. 14:24
Én nagyon szeretem, praktikus. A többiek már leírták :)
Azt nézd még meg, hogy melyik szolgáltatónál vagy és annak megfelelő számú telefonszámra indítsd. :)
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. nov. 9. 14:19
Megbízhatónak megbízható. Kényelmi díj feláras.
Minden parkolóautomata tetején találsz egy telefonszámot, arra kell küldened egy SMS-t, amiben megírod a rendszámot. Majd újabb SMS-t kell küldened egy STOP szóval, azzal állítod le a parkolást. Figyelj, hogy ne felejtsd el leállítani.
2. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. nov. 9. 14:17
Megbízható. Leparkolsz, elküldöd az adott számra az sms-t a rendszámoddal, visszaír, hogy elindult a parkolásod. Mikor visszaérsz, ugyanígy küldöd az sms-t, hogy STOP, és visszaír, hogy leállt a parkolás. A havi telefonszámládon fognak látszódni a parkolásból származó összegek.
2023. nov. 9. 14:05
Ne nevessetek ki , de én még mindig dobálom a pénzérméket a parkoló autómatába .
Megbízható a mobilról történő parkolás ?
Pontosan hogy is működik ?
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Neked miert inditottak el a szulest?
- Pereskedett már valaki biztosítóval?vagy indított ellened polgárperes eljárást egy biztosító?
- Sziasztok! Van köztetek, akinek burokrepesztéssel indítottak szülést terminus előtt? Milyen ok miatt?
- Valoban fajdalmasabb a vajudas az orvosilag inditott szulesnel?
- A pozsonyi reptéren hogy működik a parkolás?