Mivel teszek jót az aksi élettartamának, ha kiveszem, vagy ha bennehagyom? (tudásbázis)
Változó,de általában olyan 20-as körülre számíts,ha újat akarsz.:S
Mennyibe kerül kb.? Nálam is aktuális lenne, kb. 10 percet bír ki.
Nem.Nekem ezt szakember mondta.Nem rég vettem én is aksit a laptopba(újat).
Oké. De ha kiveszem feltöltve, azzal kárt nem okozok, ugye? Elég vegyesek a vélemények.
Úgy van,hogy ha 1 hónapig tuti nem használod(csak a hálózat),akkor ki kell venni.Amúgy ezek a lítiumosak tök jók,nem nagyon érdekli,hogy mennyi időt van töltőn,ez jó bennük.:)
:-DDDD Én is arra gondoltam...:-DDDD
először, amikor nem olvastam a kérdést, csak rápillantottam, azt olvastam, hogy: mivel teszek jót az élettársamnak, ha kiveszem, vagy ha bennehagyom... XD majdnem írtam 1 cifra választ :D
amíg feltölti 100%-ra, addig lekapcsolom a hálózatról?
Nekem is azt tanácsolták, hogy vegyem ki, ha hálózatról működtetem. Néha-néha beteszem, és arra az időre, amíg feltölti 100%-ra, addig lekapcsolom a hálózatról.
ha áramról üzemelteted, akkor feltöltött állapotban vedd ki, az aksi pont azért van ha nincs áram.
Erőltetem az agyamat de nem tudom már melyik műsorban volt szó pont erről.
Ha én most vennék új gépet valószínűleg mindenképpen kivenném. (feltöltve)
Nekem jó volt sokáig úgy.
Bár az is igaz, hogy van aksi 10 ezerért meg 50-ért is..
Vagyis szerinted ne vegyem ki.
az régiben mindig benne volt és hálózatról működött, majdnem 4 évesen is bírta 3 órát. A mostani meg 4-et is.
Én gépem 3 éves, első naptól kezdve akksit kiveszem és csak akkor teszem be (kb. 1 napra feltölteni) ha tényleg viszem valahová, így bírja még azt a 1,5 - 2 órát simán.
nyilvan ki kell venni az aksit, ha lehetoseged van halozatrol mukodtetni.
de csak ha azt akarod, hogy sokaig mukodokepes legyen. :-)
én se veszem ki, kb 1 órát bír aksival, és 4 éves a gép.
Micsoda praktikák..........kár, hogy egy kukkot nem értek hozzá. :)
De minden jó tanácsot elfogadok.
Párom hardveres, nem tudom ért-e hozzá, csak gondolom:) Nálunk is hálózatról megy, aksit nem vesszük ki, de kikapcsolásnál előbb ki kell húznom a tápot aztán kikapcsolni a gépet.
Nem is értem, hogy a fejlett technika jelenlei állása szerint miért szükségszerű, hogy tönkremenjen a benn hagyott akkumulátor.
De a feltöltve kivett aksinak az állástól nem lesz baja?
Nekem masfel evet birt ki az akksi , es nagyon ritkan vettem csak ki, miutan mar csak felorakat birt,azota halozatrol megy csak.
Feltöltött állapotban ki kell venni és csak akkor berakni ha ténylegesen használni akarod.
Én sem így csináltam,az enyém sem bír fél óránál többet már.
Csatlakozom... Nem vettük ki az aksit, hálózatról ment mindig, most 2 másodpercet sem bír ki... :(
Nálunk az egyik már csak áramról megy, mert különben kikapcsol egyből. Sosem vettük ki. :P
ha kiveszed az akksit! a miénk 3 éves és 3 percet is bír az akksija, mert nem vettük ki:(
További ajánlott fórumok: