Mitől van a nagyfokú szorongás? (beszélgetős fórum)
azt mondjak h ki kell tombolnod magad ha ugy erzed h valaki megbantott. utkozni kell az illetovel. nem szabad magunkban tartani.
de mi van akkor ha azutan sem erzem jobban magad? azt jelentene h nem megfeleloen adtam ki magambol a feszultseget? gondolok itt egy barmilyen vitara. vagy ugy h azt erzed mintha egyedul beszelnel. s a vita utan sem erzed szabadabbnak magad.
A feszűltségtől , merev az egész tested és nem tudsz lazitani és mindig katog az agyad ......
Mindenképp a táplálkozást javaslom a természetbe való sétálást és sohajts mélyeket .
Ja és vedd körül magad olyan emberekkel akikKel jól érzed magad
Igen, néhány napja kezdtem el szedni, mert időnként nagyon felment a vérnyomásom és nagyon megijedtem, hogy agyvérzést kapok.
Általában 100 alatt van a vérnyomásom és pillanatok alatt felmegy akár 190-re, majd vissza. Azt mondta a doki, hogy az ingadozó a legrosszabb.
Októberben próbáltam többféle gyógynövényes cuccot, de csak átmenetileg segítenek. Szedtem Bánóféle drazsét, ittam fehér fagyöngy teát is, de úgy tűnik, hogy kell a gyógyszer. Amióta szedem a gyógyszert, azóta nem fáj a fejem...
Nekem ezek a tüneteim. Eszembe nem jutott volna a vérnyomásom, ha a kolléganőm nem hívja fel a figyelmemet. Egyszerűen csak az időre fogtam, meg arra, hogy épp hisztisebb vagyok.
De igen, egyénenként változó. Van aki észre sem veszi.
Én is piszok gyorsan "felkapom a vizet",sőt,sajnos az átlagnál jobban.De a vérnyomásom nem megy fel tőle.
Szerintem inkább keress fel egy orvost,mert a 170-es vérnyomás már sok.
Könnyű azt mondani,hogy mozogj meg ne stresszelj.De aki ebben él,az tudja,hogy rohadtul nem ilyen egyszerű.
Nagyon jó ötletek...És majd agyvérzést kap...
Nem vagyok benne biztos, hogy a stressztől megy fel a vérnyomásod, illetve, hogy attól szorongsz, hanem pont fordítva. A magas vérnyomástól szorongsz.
Menj el orvoshoz mielőtt kapsz egy agyvérzést!
vissza kéene menned oda, ahol megbántott, vagy valami negativ dolog ért téged tőle, és felengedni az érzelmeket, tudom nem egyszerűűűűűű
nekem sem szokott menni.
van annak egy oka..
Így állsz hozzá.
Változtass a hozzáállásodon, ne várj el semmit senkitől.
Bocsáss meg mindnig!
milyen érzések jönnek fel, amikor meglátod?
amikor gondoslz rá?
Szia!
Igazából nem is tudom mit lehetne tenni, mert én is hasonló cipőben járok, mint Te. Nekem sokat segít, ha hozzám közel állókkal beszélem ki a gondjaimat, amiből mostanság kijutott rendesen. Napi szinten sportolok, és az is sokat segít.
Én úgy látom, hogy dokihoz járni felesleges dolog, mert úgy sem tudnál neki minden részletet elmondani, és "fél dolgok" alapján úgysem tudna segíteni.Azonkívül szerintem minden embernek saját magában kell lezongorázni a dolgokat, és csak saját maga tud túllépni a rossz dolgokon.
A gyógyszereket pedig szerintem felejtsd el, mert ha egyszer elkezdesz szedni valami féle gyógybogyót, akkor utána teljesen "rabja" leszel.
Ez csak az én meglátásom, de próbálj hozzád közel állókra támaszkodni, és adj időt magadnak, hogy fel tud dolgozni a szorongásod okát.
Amikor csak teheted mozogj!
Kapcsolódj ki,lehetőleg társaságban,beszélgess sokat!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Betegség fóbia, Szorongás, Pánik? S.O.S
- A szorongást vagy "emberiszonyt" hogy tudtátok leküzdeni?
- A terhesség 16. hetétől mitől lehet erős szorongás?
- Mit jelent a szeparációs szorongás, mitől alakulhat ki?