Mitől ment össze a medvesajt? (tudásbázis)
Keményebb, tömörebb volt az összes kockasajt.
Kicsivel korábban kezdődött az állagrongálás, mint rákerült a piros bontócsík. De azóta még rosszabb lett a helyzet. Már egyszerűbb lenne, ha kis tégelybe öntenék, és kanalat adnának hozzá.
Az ízeket manapság laborokban kísérletezik ki, hogy olyan legyen, mintha....
Lehet, hogy sikerült fogyasztható ízűre kreálni, de a külleme borzalmas!
Kockasajtot vittünk régen kirándulásokra, vitték gyerekeink suliba uzsonnára - az még valószínű, hogy sajt volt.
Ebben már nem vagyok annyira biztos. Sőt!
Az is elofordulhat,hogy nem hutottek rendesen. Gyakorlatilag barmi lehet,de tuti nem tud megromlani!:-)
Tudom,mibol keszul!:-):-):-)
En arra gyanaxom, hgy a formaba nem jutott eleg sajt, mert az ize kifogastalan,
Fogok nekik irni, csak kivi vtm mas is talalkozott-e ilyennel...
Nem jart le, minden oke, az ize is okee, csak sztem az ontoforma "koltsegtakarekos" szval waaaaa, duhito!
Es akkor igy hgy szeressem. "Medve"-t?!
Régebben egész más állaga volt a kockasajtnak, volt formája, most szétfolyik, ahogy lebontod róla a fóliát.
Szerintem lényegesen több vizet és ócska növényi olajokat tartalmazhat, emiatt nem tartja meg a formáját.
További ajánlott fórumok:
- Mosásnál sok minden összement alsónadrágok, fürdőnadrág, polók. Lehet velük valamit még tenni?
- A férjem diétázik, szénhidrát mentes étrendet kell összeállítanom, se kenyér, se tészta, akkor mit egyen?
- Hány kilót kell összesen fogynunk? (És hány ment le eddig?)
- Hol találok szlovákiai hirdetési portálokat? Régen még ment, most valahogy nem jön össze, pls. segítsetek
- Kisfiam valamit elnyomott és összement a hoxa.Mit csináljak?
- Valamit elnyomtam a gépemen és összement minden, hogyan lehet kinagyítani?