Mitől lesz olyan erőteljesen finom illatú a ruha? (beszélgetés)
Szerintem azért nem érezzük mert megszokja az orrunk. Én is a sárga lenor,és Ariel párosra esküszöm. De egy idő után nem érzem az illatát. Viszont a szomszédasszonyom az udvaron át is érzi mikor teregetek,hogy milyen finom az illata a ruháimnak.
És igen a Német Lenor sűrübb. Én is szoktam kapni barátnőmtől,és más az állaga. Egyszer hallottam az egyik neves rádióstól,hogy gyakorlaton dolgozott valami mosószergyárban. És az udvaron halomban áll az apróra darált papírhulladék. És ezt keverik a mosóporhoz. Gondolom azért hogy kispórolják a tisztítóanyagokat. Kitudja mivel keverik még össze a mosóport. És csoda hogy nincs illata esetleg vagy nem mos szépen.
Ne már priviben, légyszi, ez nem magyar termék!
Ha privi, nekem is please!
A mosószerünk is Németországból jön és az öblítőnk is. Erre én sem gondoltam.
De tényleg másabb még az állaga is.
Mi folyékony Ari.l-t használunk és Sil.n Sensit.vet. Én érzem a ruháinkon.
Általában kintre teregetek, ez is sokat segít.
Plusz azóta jó illatúak a ruháink, mióta új mosógépünk van. Némelyik mosógépnek a belsejéből dől a dohos szag.
Nekem az öblítő illata nem marad meg a ruhákon.
vajon mitől van az, hogy egyikünek megmarad, a másikunknak nem......?
Én régen illatpárnákat tettem a ruhák közé és használtam illatos vasaláskönnyítőt is.
Szerintem a mosópor is sokat számít,nem csak az öblítő:)
Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy ha kimossa telen az agynemut akkor van hogy ki szokta rakni "szaradni" par orat. Persze ilyenkor nem szarad kinn meg annyira, de kozben meg megfagy, amitol NAGYON JO illata lesz az agynemunek!! (vagy eros hideg szelben is ki lehet rakni a ruhakat mosas utan.)
Kiprobaltam es nekem bevalt, par ruhaval is kiprobaltam mar. :)
További ajánlott fórumok:
- Szőrösödő comb, láb, has, valamint bajusz és orrszőr erőteljes növekedése nő esetében? Mi lehet?
- Olyan finom illatú barnacukrot sikerült vennem, hogy ma...
- Finom illatú illóolaj
- Ajánlotok finom illatú parfümöt?
- Finom édes virágos illatú női parfümre szeretnék ötleteket, hogy melyik a legjobb illatú?
- Van valami amitől a barna haj színe erőteljesebb lesz?