Mitől lehet tompa alhasi fájdalom, közösülésnél pedig fájdalmas behatolás? (tudásbázis)
Szerintem is elkaphattál valamit a párodtól.
Minél előbb orvos! Hogy a csudába lehet hónapokig szenvedni? :(
Szerintem el kellene menned dokihoz-ha van biztositasod. Milyen orszagban vagy?
Kerhetsz tolmacsot, vagy azert elore megtanulhtasz annyit, hogy elmond mi a problemad.
Igen, szerintem a kolléganőjével biztos megcsalt. Együtt jártak ki külföldre konferenciákra. Egy olyan mindenben benne vagyok leiszom magam típusú csaj. Na mindegy. Ezen kár rágódni :) De az biztos, ilyen férfival jobb szakítani, akiben nem lehet megbízni, és az is feltétlenül gyanús, ha egy monogám nő állandóan összeszed ilyen cifra betegségeket.
De a nők olyan hülyék, engem is beleértve, mert magukat hibáztatják....
akkor viszont doki:(
hány napja tart?
Nekem is hasonló volt a gondom. Lelkileg terrorizált engem, és hát elég nagy volt a .... Szóval több okból szakítottam vele, azóta nem volt bajom. Két éve már.
Voltak fertőzései, amit nem volt hajlandó kezeltetni, idült prosztata gyulladás.
Szóval el kéne a srácot vinni urológushoz.
Nem csalt meg a drágám? Lehet, hogy egy másik nő bajait elkaptad, vagy csak simán nincs kikezelve a prosztatája valami gyulladásból.
Ó de jó, hogy nincs szex, csak bajaim voltak tőle!! Elnézést, ez hülyén hangzik, de így van :)
De, persze, nőgyógyászhoz, iszkiri, lehet petefészek gyulladás, vagy petevezeték, méh gyulladás, ezt nagyon nehéz kikezelni. A húgyhólyagod is ott van a közelben... Kellene ultrahang, hasi és hüvelyi, vérkép, komplex mindenre kiterjedő hüvelyváladék vizsgálat, és jó lenne egy sebész nőgyógyász, ha megnézne....
Ha halogatod, meddővé is válhatsz, ha a petevezetéked a gyulladások miatt elzáródik. Nyomás a doki!
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok, hogy ez mennyire súlyos lehet, vagy sem. Külföldön vagyok, és még nem beszélem annyira a nyelvet :( Több hónapja fent áll ez a dolog.
Az alhasi fájdalom bármikor jelentkezik. Napszaktól, közösüléstől függetlenül. Viszont utóbbi időben a közösülés fájdalmas behatolással jár. Utána már annyire nem fáj, de nekem ilyenem nem volt előtte :( Lehet komoly betegség?
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Mennyire fájdalmas a szülés?
- Milyen káros hatásai lehetnek a heti 2-3 anális közösülésnek?
- Tudtátok, hogy a depresszió fájdalmas?
- Milyen fájdalomcsillapítót vehetek be egy fájdalmas vizsgálat előtt?