Mitől lehet erős alhasi fájdalmam? (tudásbázis kérdés)
nőgyógyász ... szerinteem az többet mondhat erről mint egy forász vagy kozmetikus, vagy bármi más...
:D
12.napon nem volt rendes méretű tüszőm se csak egy ami 11mm .14. nap óta duphastont szedek, mert anélkül ne jön meg.15.nap óta lhasi fájdalmam van, nem egyszer egyszer hanem állandóan, ha lehajolok rendesen fáj,érzem mind a 2 peteészkem, van, hogy délelőtt nem és délutánara fájdul meg, és van, hogy reggel fáj de estére elmúlik. Ha megnyomom a hasa fáj, ha sokáig nyomogatom elmulik.Folyásom is magyon sok lett, sűrű fehér krémszerű, szagtalan.
Most ez a duphastontól van, vagy valami mástól???12. napon voltam dokinál és nem mondta, hogy bajom lenne, mivel babaát akarunk vigyázok magamra szóval nem értem, fertőzés tuti nem lehet.
pcos-vagyok, többször kaptam már duphastont mert amugy nem jön meg. Sose volt még ilyen bajom.
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet erős alhasi fájdalma egy olyan nőnek, akinek el van távolítva mindkét petefészke és a méhe?
- Mi lehet az oka, ha jobb oldali alhasi fájdalmam van, ami ide-oda sugárzik?
- Mitől lehet alhasi fájdalmam?
- Nagyon erős alhasi görcsök, különösen jobb oldalon, nem bírok állni, ülni stb. Mitől lehet? Ciklusom 19.napján vagyok, ha ez számít valamit.
- 5 hetes vagyok. Tegnap óta folyamatos alhasi fájdalmam van, nyomó feszülő jellegű. Ez normális? Hétfőn megyek dokihoz.
- 2 hónapja voltam tüdőszűrőn, és azóta mellkasi fájdalmam van, szúró, erős baloldali? Mitől lehet?