Mitől fájhat? Injekció után... (tudásbázis)
8. Rebeka61
2015. jan. 24. 15:29
Lidocaint kaptam kb. 20 helyre a bokámba, pici szúrásokkal, és 2 tartós tűt a fülembe.
Lábam nemhogy kevésbé fájna, borzasztóan fáj, még a takaró érintésétől is, a járás meg még rosszabb. mint volt.
Ez normális?
Járt már így más is?
köszi
7. pepitaofélia
2012. jún. 27. 11:13
Ha nem jól találta el (nehéz beadni, bár ez téged nyilván nem vígasztal) felléphet izomgörcs, avagy injekciós tályog is lehet-ha a fertőtlenítés nem volt megfelelő. Ha nem vagy lázas, utóbbira nem gondolnék.Jobbulást!
6. Kakao1050 (válaszként erre: 1. - 788076344e)
2012. jún. 27. 11:09
Valószínűleg rosszul adhatták be!Igazság szerint azt sem mindegy,hogy mit kapsz.Én sajna elég gyakran kapok izomlazítót,görcsoldót a derekam miatt.Ezek közül van ami kevésbé fáj,de van olyan aminek a helye napikig is képes sajogni!Nem mindegy a szuri összetétele,oldószere!Az oljaos általában jobban fáj,és tovább is érezni a helyét!
5. 37403e3af4
2012. máj. 8. 00:02
Hű.. izomba adott injekció amúgy sem kellemes.. lehet, hogy még egy ideget is eltalált, azért is fáj. Türelem, borogatás, ha nem múlik egy héten belül, akkor doki...
4. feketehó
2012. máj. 7. 23:47
Borogasd, ha nem múlik fordulj vele orvoshoz, nehogy valami komolyabb gondod adódjon belőle.
3. durum
2012. máj. 7. 23:23
Igen, előfordul az ilyen. Borogatást kell rátenni.
2012. máj. 7. 23:22
én egyszer hányásra és lázra kaptam...már rég elfelejtettem volna hogy volt valami bajom...de a fenekem még mindig fájt kb 2hétig...
szarul adta be a doki...és sajnos ez elég gyakran megesek...
1. 788076344e
2012. máj. 7. 23:20
Kaptam 5 napja a fenekembe egy izomlazító injekciót. Már akkor nagyon fájt, de azóta csak jobban. Biztos nem adta be normálisan a nő. egy kis puklit érzek és, ha úgy ülök akkor nagyon fáj a bal hátsóm. De annyira, mintha most adnák be. Másnak volt ilyen fájdalma injekció után? (amit elvileg izomba kellett volna adni :( ) ?
További ajánlott fórumok:
- Tüszőrepesztő szuri után a 13. napon pozitív teszt, még mindig okozhatja az injekció?
- Visszér injekciózas utan megmaradt barna foltok ellen mit javasolnátok?
- Sziasztok! Tegnap a lábfejemen megcsípett egy darázs, injekció után is csak dagad:Mit csinálnak vele ha nem múlik? Kivágnak valamit?
- Choragon injekció után 1 héttel lehet pozitív terhessési teszt?
- Miért negatív a tesztem a tüszőrepesztő injekció után 7 nappal?Úgy tudom 10-11 napig látszani kéne!
- Szkleroterápia-visszér injekció után mikor tűnnek el a visszerek?