Mit tudtok arról,hogy meg akarják szüntetni a szoc.polt? (tudásbázis)
Semmit nem tudok, de ettől féltünk 2000-ben, hogy a 2002-es választáskor a következő kormány el fogja törölni ezért elkapkodtuk az építkezést. Anyámék telkén építettünk, ezzel az életünket rontottuk el, mert együtt maradtunk, ami nem jött be. Hacsak lehet, ne éljenek együtt a fiatal párok a szülőkkel!!
Nem lepne meg, ha a mostani kurmány eltörölné. De hátha nem...
Használt lakásra????
Fura....
Sziasztok!
Én 43 évesen szeretnék most használt lakást vásárolni. A bankban azt mondták, hogy a szocpolt magamnak kell intéznem.
Egyedül nevelem , a 15 éves fiamat.
Mit tudtok arról, hogy jár-e nekem a félszocpol, és ha igen, akkor hogyan intézzem magamnak, mint ahogy azt a bankban mondták.
Sziasztok!
Ismerősöm most fogott bele a ház bővítésbe, mert bár jön a tél, és várni akart tavaszig, neki illetékesek azt mondták, hogy január 1-től törlik a szocpolt és a fészekrakót is. Bár valami talán lesz helyette.
Ezt már tavaly csiripelték a madarak, mivel üres az államkassza. Szerintem, ha ez a kormány marad, meg is teszi, hogy elvonja a kedvezményt.
Ha képes megadóztatni egy kétszobás házat, ami kb. 10 milla, amellett, hogy már adózott pénzből épited, akkor nincs mit csodálkozni
Sziasztok!
Nem tudom de én azt hallottam hogy idén megszűnik a szocpol remélem ez nem igaz.És valaki tud valamit a külső szigetelés támogatásról hogyan működik.
Köszi
Sziasztok
Ha lehet email-ben is válaszolnátok:lilieseszter&freemail.hu
MICSODA???
Csak egy sétálóutcáról tudok, de ott ilyen nincs!:))
Na, ha párom hazatéved, majd kifaggatom, ugyan, mi történik a városban, míg én itthon gyesen?:)))
:)) Fő tér esetleg? Mi is.:)
Én elmennék a városból is, de nem tehetjük.:( Az önkormányzat adott hitelt (első közös lakásvásárlási), fele vissza nem térítendő, fele kamatmentes, 10 évig fizetendő. Feltétel volt, hogy addig a városban maradunk. Nagy érvágás lenne visszafizetni, így voszont igencsak kötve van a kezünk.:(
Node reménykedünk, hátha sikerülne kifogni valamit!:)
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok arról, hogy leviszik a GYED-et 1 évre?
- Mit tudtok arról hogy aki nem rendelkezik állandó lakcimmel, az nem jogosult, az egészségügyi ellátásokra?
- Első személyi igazolvány! Mit tudtok arról hogyha a gyerek még nem tölti be a 14 évet nem kell illeték, de utána már igen?
- Fényágy?! Milyen tapasztalataitok vannak a fényágy használatával, és tudtok-e arról valamit, hogy hol lehet ilyen ágyat venni?
- Tudtok valamit arról, hogy akinek min. 20%-kal megemelkedett a törlesztője, és deviza hitele van, jár önkormányzati támogatás?
- VENTILÁCIÓS TUBUS - mit tudtok róla, fiam 9 hónapos és ezt akarják a fülébe helyezni!